Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałam jakieś 6 lat może 7 temu
W filmie był mężczyzna który przetrzymywal w niewoli wiele kobiet ale każda w innym domu . Sam miał dom żonę i dziecko z tego co pamiętam to córkę . Kobiety w pewnym momencie filmu dowiedziały się że nie są jedyne i w momencie jak do nich przychodził to uciekając każda z nich...

Nie chodzi mi o ,, bez mojej zgody czy jakis tam nowy film.
Szukam filmu z lat 90 a moze nawet wczesniej .
Jedyne co pamieta moja mama to film opowiadal o dwoch siostrach, jedna byla zdrowa ,druga chora ,( nie wiem czy to byly bliźniaczki)
Rodzice po porodze chora dziewczynke oddaly do sierocinca ( przytułku ,...

Proszę, czy ktoś kojarzy? Zapuszczona willa z ogrodem, jakiś niewiadomy właściciel w środku zambkniéty w pokoju. Ktoś z zewnatrz probuje nawiazac kontakt poprzez wsuwanie kartek pod drzwi.. lata 19_20 wiek

Film w klikacie horror/thriller, elementy okultyzmu nazistowskiego, run. Film opowiada historię człowieka uprowadzonego przez okultystę hitlerowskiego ukrywającego się jeszcze po wojnie w domu i pijącego krew swoich ofiar. Rusza mu chyba na pomoc brat i razem z nim walczą.

Cześć,
Zwracam się z prośbą o pomoc w poszukiwaniu tytułu filmu. Nie daje mi to spokoju. Film był o psycholog, która pomagała dzieciom. Trafiła się jej bardzo trudna dziewczynka, która tylko wciąż rysowała jakąś twarz (potwora czy coś takiego). Na końcu okazało się, że dziewczynka została zgwałcona przez wujka (czy...

więcej

Szukam tytułu filmu, gdzie główna akcja rozgrywa się w domu Hitlera (tak mi się wydaje przynajmniej). Gdzie zatrudniony na stanowisko lekarza - sprzątacza - nauczyciela zostaje Żyd. Mężczyzna walczy ze swoimi myślami by go nie zabić, oraz też dlatego, że bał się o swoją rodzinę. Wydaje mi się, że nawet w pewnym...

Współczesne i klasyki

Proszę pomóżcie kiedyś odlądałem film z którego pamiętam tylko jedną scene w której jakiś mężczyzna biegnie do kogoś tak mi się wydaje i ubywa-kończy mu się jakby życie i wydaje mi się że nie udaje mu się dotrzeć do celu. Było to jakieś miasto i mieszkańcy w jakiś sposób musieli się ładować czy coś.... Może ktoś się...

więcej

Siema, mam pytanie; otóż szukam filmu o II wojnie swiatowej, pamietam pare scen tylko. Chodzilo o amerykanskiego zonierza i japońskiego. Chyba byli snajperami, ale pewnosci nie mam, wiem jednak na sete ze film skupial sie na nich dwoch i ich walce w dzungli. Z tego co wiem to te dwie postaci byly autentyczne i spotkaly...

więcej

Nie tak dawno oglądałem film o żigolaku który powiedzmy miał z20-pare lat i poznał starsza zamężna kobietę która się nim opiekowała byli razem powiedzmy z20 lat oczywiście mieszkał u niej nie pracował i po tym czasie przyłapał ją z o wieje młodszym , nasz żigolak został z dnia na dzień sam , na ulicy bez pieniędzy bez...

więcej