Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dziewczyna ma narzeczonego i ktoś sprawił im prezent przed ślubny kurs tańca. Ona chodzi sama i zakochuje się w instruktorze tańca. Była to chyba salsa, ale pewności nie mam.
Ktoś oglądał i zna tytuł?

Czy znacie radio o tematyce filmowej? Chodzi zwłaszcza o audycje o tematyce filmowej.

Chciałem tylko spytać... Czy można sprawdzić na FW kto ma największą liczbę ocenionych filmów? Z góry dzięki za odpowiedż.

Czy ktoś coś wie? Zawsze było tak, że zarówno Polsat, jak i TVN ,na Jesień i na wiosnę, puszczali filmy sprzed 2 lat. Polsat to robi, TVN teraz wcale. Chyba że chcą na koniec wiosny wszystko puścić. Przeważnie było po 5-6 nowych(starych:D) hitów na stację, tak żeby spokojnie te 20 najlepszych filmów np z 2017 puścić w...

więcej

Film wojenny sprzed kilkunastu lat, jeden mezczyzna ucieka przed drugim, spotykaja sie na moście pomiedzy dwoma krajami i nastepuje zgoda.
Czy ktos zna tytuł?

Jestem ciekawa Jak potoczy się życie Kola i Daviny. Kol jest nieśmiertelny wiec będzie żyć wiecznie a Davina jest czarownica wiec w końcu się zestarzeje i umrze. Jestem ciekawa co o tym myślicie jak potoczy się ich wspólne życie?

Dziewczyna mieszka w jakieś kapsule czy w czymś i sądzi że żyje sama, ale ją obserwują. Potem zjawia się u niej.chłopak i mówi jej że wszystko w co wierzyła i jak żyła było kłamstwem. Mają białe ciuchy. Potem ten chłopak pomaga się jej wydostać stamtąd. Film chyba hiszpański, ale pewności nie mam.
Ktoś zna tytuł?

Szukam filmu, który kiedyś oglądałam liczę, że ktoś zna tytuł: dziewczyna mieszka w jakiejś komorze i jest obserwowana i sądzi, że żyje jako jedyna osoba, ale potem pojawia się u niej chłopak. Mówi jej, że jest obserwowana i potem pomaga jej uciec z tej komory (gdzie mieszkała).
Ktoś może wie?

Dawno temu widziałem samą końcówkę jakiegoś bardzo starego filmu. W sali był tłum wściekłych ludzi, a jakiś mężczyzna, który chyba ich oszukał stał na podwyższeniu i do nich mówił. W pewnym momencie zaczął ich obrażać, a wtedy został zastrzelony.

Witajcie, szukam filmów właśnie w tej tematyce. Widziałam już,, 500 dni miłości" i szukam filmów podobnych. Nie chodzi mi koniecznie o jakieś historie, gdzie mąż zabija żonę albo kochanek, kochanka partnera. Mam na myśli częstsze sytuacje w życiu, bo kto z nas nie zna toksycznych osób. Zależy mi na filmie, gdzie jedna...

więcej