Film był w telewizji jakieś dwa miesiące tamu nie pamiętam na jakim kanale był nadawany chyba między 12.00 a 2.00 w nocy widziałem go tylko kawałek. Otóż jest o parz chłopaku i dziewczynie, którzy wyruszają w dzicz po drodze spotykają jakiegoś gościa on łowi im ryby potem facet z tej pary mu nie ufa rozbijają namiot...
więcejWitam. Poszukuje starego filmu, lata 70/80. Dokładnie nie pamietam. Jedene co pamiętam z tego filmu to że gość buduje w zemscie samochód, coś w stylu potwór ciężarówka. Jechał za kimś tym autem i włączył taką śrubę - wiertło które przeszło przez auto i rozwaliło kierowcę który przed nim jechał. Tylko to utkwiło mi w...
więcejHejka, kiedyś oglądałem film o gościu który sam wymierzał kare ludziom którzy robili coś złego. Cała akcja toczy się jako historia bo gość siedzi w więzieniu i udziela wywiadu, Tam między innymi zabija na żywo gościa który zabił jego żonę i córkę. Całe miasto podzieliło się na tych którzy go popierają i którzy chcą go...
więcejNapadali na konwoje 4-5 osób. Byli nie uchwytni mieli duże pieniądze z tego czym sie zajmowali. Mieszkali w dole w którym były blaszaki,kempingi mieszkało w nim dużo osób. Gdy uszykowali na nich zasadzke cały dół okrążony był policją.Nie złapali tylko jednego z nich który urwał z nimi kontakt,wszyscy myśleli,że to on...
więcejOstatnio znalazłam taki film i gdzieś go zgubiłam. Chodziło w nim o to, że młody chłopak jest sobie gejem i nikt o tym nie wie. Poznaje jakiegoś drugiego przez internet i ogólnie akcja się kręci wokół tego, że z nim koresponduje ale nie wie kim on jest. Ktoś kojarzy?
Pamiętam tylko trailer, w którym jakaś kobieta zatrzymuje kierowcę na drodze w jakimś mniejszym miasteczku prosząc chyba o podwózkę. Kierowca wpuszcza ją do samochodu i zabija kluczem francuskim lub innym narzędziem tego typu okazując się jakimś psychopatą. W dalszej części trailera zabija kolejne osoby w bardzo...
Pamiętam ze w tym filmie grupa zołnierzy wesła do metra i walczyli z jakimiś mrówko podobnymi potworami. i że podrózowali pociągiem
W jakim filmie był tekst w stylu "Nie możesz pójść drażnić kogoś innego (...) jadowite gady"? szukam filmu jak i całego tekstu
Sprawa wygląda następująco. Nie pamiętam w którym to roku było (na pewno nie w tym obecnym), ale byłem w kinie na jakimś filmie i wtedy leciał trailer filmu pokazującego mniej więcej takie sceny:
Grupa "żołnierzy" dowiaduje się, że w pewnej "niemieckiej" miejscowości ukryte jest złoto z czasów drugiej wojny światowej...
Poszukuje filmów w których ojciec mści się za krzywdy córki ( porwanie,pobicie,przemoc domowa )
Zemsta ma być słuszna i co najważniejsze skuteczna . Co ważne najchętniej żeby ten ojciec nie był od początku przedstawiany jak jakiś chodzący terminator,żołnierz itp . Fajnie by było gdyby źli na początku olewali...