Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć. Szukam filmu w którym pewien chłopak myśli ze jest wampirem. Zabija kogoś, rozpoczyna się śledztwo. Z tego co pamietam było to na faktach. Z góry dziękuje za pomoc. :)

Witajcie. Szukam filmu, który od dłuższego czasu chodzi mi po głowie. Pamietam, że w filmie chodziło o to, że wynaleźli taki specjalny pokój w którym, gdy ktoś spędzał 1 miesiąc (czy rok). To tak na prawdę w rzeczywistym świecie mijał 1 dzień. I w tym pokoju stało tylko łóżko i duży zegar na ścianie, który odmierzał...

więcej

witam czy ma ktoś napisy do filmu teraz albo nigdy z 2018 z Jennifer Lopez

witam forumowiczw czy ma ktos napisy do filmy teraz albo nigdy z 2018

Duch poszukujący swoich zębów opętał psa owczarka niemieckiego sceny dzieją się w jakimś starym domu ogólnie ten duch zabijał domowników i niestety nie wiem nic więcej jeśli ktoś coś kojarzy się to błagam o pomoc oglądałam go jakieś 8 lat temu

Oglądałam go dość dawno, ale na pewno w telewizji. Pamiętam, że był o matce, która walczyła o odzyskanie swojego dziecka (chyba był to chłopiec). To dziecko było pod opieką matki zastępczej. Nie wiem, ale chyba biologiczna matka była czarnoskóra. I, jak dobrze pamiętam, udało jej się odzyskać synka.

Na poszukiwanie pierwszego spędziłem już chyba ponad 100 h, i obejrzałem kilkaset trailerów.

Film z gatunku fantasy/przygodowy, prawdopodobnie leciał na Polsacie we wczesnych latach dziewięćdziesiątych, urywki które pamiętam... bohaterem był młody chłopak który, miał stoczyć walkę o pierścień / na pierścienie z...

Filmy gdzie występuje wątek uczty przy wielkim stole w jakimś pałacu, zamku, holu salonie, jakiegoś rodu lub osady? Najlepiej starsze produkcje

Szukam starego filmu. Akcja dzieje się w amerykańskim domu do którego zamontowano "specjalną satelitę". Przez nią do domu przybywa kosmita z mackami (o ile dobrze pamiętam) i chce wszystkich zabić i przejąć ich ciała. Zaraz po nim chyba przybywa ścigający go "kosmiczny policjant"(nie pamiętam dokładnie). Za nic tytułu...

więcej

Szukam jednego filmu. Nie pamietam tytulu ale zapadl mi w pamieci. W filmie akcja rozgrywa sie chyba w ameryce ale nie jestem na 100% pewny. Jest kobieta i mezczyna (chyba nastolatkowie albo w okolicach 20 lat). Bardzo sie kochaja, ona cpala narkotyki i pochodzila w bogatszej rodziny, mieszkala chyba w villi, on...