Szukam dwóch starych seriali z lat 1995 2000 .Jeden to serial o kobiecie która wyjedza ze swojego małego rodzinnego miasteczka w bardzo młodym jeszcze wieku.Po czym po latach wróciła wraz z synem a syn ten zaczął się spotykać z córką mężczyzny z którym i matka za młodych lat się spotykała i zaszła z nim w ciążę o czym...
więcej
Witam. Jak w temacie. Film prawdopodobnie hiszpański (ogólnie klimaty południowej europy - to na pewno). Film ten na pewno był emitowany 5-10 lat temu w telewizji Polsat w nocnych porach. Obstawiam rok produkcji 2000-2010.
Trochę co pamiętam co się w filmie działo:
Młoda dziewczyna (kojarzy mi się, że miała około...
witam szukam filmu ktory ma juz kilka lat.jest to komedia w ktorej jest chyba 13 zadan i glowny aktor robi je za swojego znajomego.w jednym z zadan musial wypic piwo przed policja. ktos moze poznaje ???
Witam! Proszę Państwa, szukam filmu - horroru, nie wiem jaki ma tytuł i z którego jest roku. Jest to opowieść o rodzinie mieszkającej w jakimś wsiowym domu położonym daleko od cywilizacji (na jakiejś farmie). Ojciec na początku filmu oznajmia rodzinie, że musi jechać do pracy na kilka dni (jeździ tirem chyba albo jakąś...
więcejCześć. Jakies dobre 3 lata temu oglądałam film który z chęcią bym jeszcze raz zobaczyła ale nie pamiętam tytułu. Film był o małżeństwie on projektant, zaprojektował ich dom po jakimś czasie się rozwiedli on wyjechał a jej zostawił dom. Jak, się potem okazało nie wyjechał tylko mieszkał w tajnym pomieszczeniu w piwnicy...
więcejCzy ktoś wie jakiej marki jest ta skórzana kurtka, którą Maciej Stuhr nosi w filmie (zwłaszcza w tej scenie, gdzie Olaf mówi, że wyzywają go pod prysznicem)?
Cześć.. od pewnego czasu poszukuję filmu albo serialu który jest naprawde realistyczny. Jezeli ktos ogladal SKAM lub Call me by your name (tamte dni tamte noce) wie o co chodzi..
„Wolna” akcja, częste bycie sam na sam z aktorem, wpatrywanie się w jeden punkt, milczenie, przy tym spokojna muzyka lub taka która akurat...
Cześć, szukam dwóch filmow i niestety nie moge ich odnalezc. Lecialy one kiedys czesto w telewizji.
1. Z malego osiedla/miasteczka zostaje porwana dziewczynka. Jezdzila ona na rozowym rowerku z 4 kolkami i mial on fredzle przy kierwonicy. Ojciec jezdzil tirem i w sumie rodzice byli podejrzewani chyba? Byl watek...