Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałem jakieś 10-15 lat temu. Film obyczajowy, zapewne dramat-komedia.
Był tam charakterystyczny motyw jak matka karmiła piersią syna który miał około czterech lat.
Co wzbudzało niesmak u rodziny i znajomych.

Chętnie poznam jakieś ciekawe, nieoczywiste filmy z motywem zaginięcia- z dobrym klimatem i trzymające w napięciu

Szukam filmu, którego opis bardzo mnie zaciekawił. To ponoć nowy film wojenny, którego akcja toczy się na terenie jakiegoś europejskiego kraju.

Akcja filmu toczy się współcześnie w 2015 roku; aktorzy nie są raczej sławni i raczej pochodzą z Europy. Główna bohaterka jest blondynką, która mieszka w kraju w Europie,...

Pocicie jakieś niezłe thrillery z lat 1999-2005 z młodymi aktorami? Tematyka dowolna

Szukam starego filmu. Był to film puszczany w czasach PRL. Pamiętam że był to chyba film polski i był tam taki Bożydar co miał długie srebrne lub złote włosy i jedna kobieta miała mu 3 włosy zerwać żeby coś tam później komuś je dostarczyć.

Film o ciężarnych kobietach które rodziły dzieci w jakimś laboratorium, oznaczone były numerami. Wydaje mi się, że tytuł tez jest chyba numerem,

pozdrawiam...

Witam,
Szukam tytułu filmu o pewnym eksperymencie rządowym. W filmie tym żołnierze mieli
wytrzymać 30 dni bez snu, całe doby spędzając na ćwiczeniach. Chyba wchodziła w grę jakaś
nagroda pieniężna, a żeby nie spać, przyjmowali jakieś specyfiki. Jeśli dobrze pamiętam, to
komuś tam odwaliło i zaczął zabijać...

Ten film oglądałem w latach 80. Chłopak jedzie na motorze, ma wypadek, motor przygniata mu nogi i tak funkcjonuje przez parę dni. W końcu jakoś wychodzi z tego, ale nogi ma amputowane.

Witam, poszukuje filmu napewno z przed 10 lat lub wiecej. Pamietam tylko kilka szczegółów, może ktoś skojarzy i mi pomoże:) Poczatek filmu opowiada o tym, że gość miał polecieć za granicę przekazać chyba torbę pieniędzy. Tam na miejscu zostal ochroniarzem jakiejś bogatej kobiety chyba swojego szefa. Jednym z głównych...

więcej

walczył z kolesiem przeciwnikiem który ciepoł stołami, butelkami i wszystkim co mu się nawinęło pod rękę, pytam bo znikła mi ocena