Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Gdzie można obejrzeć legalnie z lektorem pilot serialu Twin Peaks?

witam, jakie znacie najbardziej erotyczne i zboczone filmy;D
z góry dziękuję za pomoc;)

Szukam nazwy filmu. Na pewno był to thiller o grupce znajomych, którzy uspali koleżanke po czym zaczęli ja nagrywać. Ona potem chyba zginęła spadając z balkonu? Coś pamiętam tez, że były wtedy chyba a walentynki. Tyle tylko kojarzę. Z góry dziękuję za pomoc

Cześć, poszukuje filmu niestety nie pamiętam całego wątku myślę ze to jakiś wojenny, pamiętam tylko jedna scenę gdzie chłopak albo dziewczyna weszła do basenu i musiała tam jak najdłużej siedzieć pod woda, niestety tylko tyle pamiętam pomoże mi ktoś? z góry dziękuje :)

Film był o młodym chłopaku który pracował w przeprowadzkach. W jednym z domów znajduje pamietnik który przypisuje i wydaje jako powieść okazuje się że po czasie przychodzi do niego facet który znał właściciela pamietnika i co szantazuje pamiętam że na koncu w bezradności pozoruje swoją śmierć uderzając samochodem i...

Hej mam mam prośbe nie pamiętam tytułu pewnego filmu pamiętam jedynie scene a mianowicie, dwóch nastolatków pojechało do akademika dla dziewczyny gdzie byla dziewczyna glównego bohatera i chcieli uprawaić seks ale nakryła ich opiekunka akademika . Bardzo prosze o tytuł bo zapomiałem jak sie nazywal ten film ,i chyba to...

więcej

http://www.youtube.com/watch?v=6HsPFgMpzQc&feature=youtu.be

zapraszam do ogladania, moj 2 film w calosci wrzucony na youtube ;]

Witam, pomóżcie w odnalezieniu tytułu. Oglądałem go z 10 lat temu na TCM pamiętam, że by amerykański. Jeździli jakimś amerykańskim krazownikiem z przyczepa kempingowe i sledzily ich czarne vany z czarnymi szybami.

Witam, pomóżcie w odnalezieniu tytułu. Oglądałem go z 10 lat temu na TCM pamiętam, że by amerykański. Jeździli jakimś amerykańskim krazownikiem z przyczepa kempingowe i sledzily ich czarne vany z czarnymi szybami.

Proponuję ranking Waszych najbardziej smutniastych filmów, gdzie zdarzyło się Wam nawet rozbeczeć się :) najzwyczajniej w świecie. Smutna i szara taka pora za oknami, więc nie powinno być z tym kłopotów. Dla mnie nr 1 to "Leon Zawodowiec" Ryczałem na piosence Stinga...