Hej, szukam filmu w którym taki typ się bije dla koleżanki bo jej córka jest chora, chcę zarobić na jej operacje, w filmie bije się koło psów, i wgl w różnych miejscach.
Witam forumowicze ;) jestem lektorem w filmach kanału TOP 5 Zł na YouTube. Zajmujemy się wychwytywaniem i omawianiem ciekawostek z zarówno filmów jak i bajek. Chciałbym zaprosić Was do obejrzenia naszego najnowszego dzieła pod tytułem "7 AKTORÓW, KTÓRZY W KAŻDYM FILMIE ROBIĄ TO SAMO".
Napiszcie proszę, co myślicie o...
Witam,
Na początku chciałbym przeprosić za brak polskich literek, pisze z zagranicznej klawiatury.
Od godziny trudze się znalezieniem filmu który widziałem lata temu.
Jedyne co pamiętam to to ze był o przemycie, nie jestem już pewien ale mysle ze narkotykow i co mi zapadlo w pamięć to to ze towar przemycali zydzi...
opowiadal o matce ktora po kilku latach znalazla swoja corke przez prywatnego dedektywa i postanowila zniszczyc zycie,odwiedzajac ja jak znalazla jej zdjecie z rodzina w szufladzie to zrzucila i rozdeptala,ktos wszedl to powiedziala,ze zbilo sie i kazala posprzatac
Kolezanka szuka filmu(nie ma konta na filmweb):
Ogladala lata temu, w dziecinstwie, krotki opis jaki pamieta:
Laska Blondyna na początku filmu było pokazane jej dzieciństwo pamiętam że tak była scena jak z jakimś ziomeczkiem w domku na drzewie znaleźli ślimaka bodajże i on ten mały perwers chciał żeby się rozebrała,...
Witam Szukam filmu kryminalnego / thrillera, chyba amerykańskiego, wydanego obstawiam, że po 2000 r., którego głównym wątkiem było śledztwo w sprawie zabójstw ( czy jednego zabójstwa) mężczyzny w wannie poprzez dodanie jakiejś trującej / toksycznej substancji. Głównym bohaterem był młody policjant brunet, który...
Opowiada o rodzinie(?) wikingów. Często przesiadują w jakiejś karczmie albo żeglują po morzu. Głównym bohaterem jest wiking ubrany w koszulkę w paski(chyba), który ma córkę(chyba) o rudych, długich włosach spiętych w warkocze. Ktoś zna?
Hej, od tygodnia mnie męczy mój brak pamięci. Próbuję sobie przypomnieć co to był za serial/film, którego końcówka sezonu była jakby kilkanaście lat pózniej. Wchodzi facet do swojego domu (profesor czy coś, w garniturze for sure) i wkurza się czy te skarpetki muszą być porozrzucane. Tego jestem pewny. Ogólnie to było...
więcej
to co wiem na temat szukanego filmu:
1)leciał kiedyś w PL TV, produkcji USA+ możliwe że Kanada; lata około 2000
2)opowiada historię małego, sennego amerykańskiego miasteczka [możliwe że stan Oregon] gdzie szeryf jest także miejscowym kaznodzieją
3)punktem zwrotnym jest odnalezienie w starej stodole pod miasteczkiem...
Pamiętam scenę, w której uczeń podnosi obiema rękami [przedramienia] ogromny, gorący gar-kocioł
Kocioł jest pięknie zdobiony i w miejscu gdzie styka się z przedramieniem wypala z jednej strony chyba znak smoka, a z drugiej strony inny symbol jakiegoś zwierzęcia lub czegoś tam
Tak uczeń zdobi swoje ciało nie...