Cześć. Naszła mnie rozkmina, jak podchodzić do ocenianie filmów. Konto zakładałem jak miałem jakieś 12 lat i jak z perspektywy czasu patrzę na swoje oceny, to mnie skręca z żenady . Pytanie - jak wy do tego podchodzicie? Czy zostawiacie taką ocenę, jak za pierwszym podejściem . Czy zmieniacie przy kolejnym podejściu do...
więcejWidzę, że nie ma tego w serwisie. https://programtv.onet.pl/tv/archiwum-zbrodni-10637. Ogólnie to "Kalibabka" to słynny "Tulipan", który uwodził kobiety a później te nakłaniał do różnych czynów. Wyjątkowo ten przestępstwa w mojej opinni nie zasługuje na nazywanie go "Wrogiem Publicznym". Kalibabka żyje ponoć na rencie...
więcejWitajcie. Zwracam się do Was z trudnym zadaniem odnalezienia filmu, który widziałem w telewizji wiele lat temu, w okolicach lat 1995-2005 (choć produkcja filmu niekoniecznie musi być z tego konkretnego okresu, ale raczej w jego pobliżu). Opis fabuły, który utkwił mi w pamięci, kręci się wokół tajemniczej studni....
Szukam film z Adrianem Brody’m pamietam scenę w której spotykał się z jakaś kobietą która była wykorzystywana seksualnie przez ojca.Osadzony w gęstej psychologicznej atmosferze.Niestety nie pamietam tytułu,będę wdzięczny za pomoc.
1. Rodzina , małżeństwo z dziećmi przyjeżdża do domku na odludziu, gdzieś w lesie. Coś tam później zaczyna się dziać złego, chyba jest tam ktoś jeszcze. Pamiętam że, nie mogli się wydostać i ciągle wracali do tego domu. Jedli żarcie z puszki. I rozwiązaniem było żeby iść tyłem... dopiero mogli opuścić to miejsce....
Witam wszystkich Filmwebowiczów!
Poszukuję bajki dystrybułowanej w latach ok. 2000-2010 na DVD, prawdopodobnie była to bajka pojedyncza, czyli nie serialowa, ale mogę się mylić, ponieważ miałem w domu jeden egzemplarz. Bajka miała charakter nieco 'creepy'. Tytuł mógł być czymś w stylu 'Straszny dwór/dom', coś...
Pamiętam taki fragment że sniper z partnerem leżą na skarpie w kamuflażu jednak przeciwnicy demaskują ich przylatuje duzy śmigłowiec i chyba jest cięcie sceny. Ktoś pomorze? :)
szukam tytułu filmu w którym na całym świecie pada prąd i mlda kobieta wraz z dziadkiem przemierza chyba usa zeby dostac sie do ojca dzialaja tylko sb radia dziadek ginie po drodze prosze o pomoc
był to prawdopodobnie typowy film o nastolatkach. Pamiętam tylko, że główni bohaterowie byli parą, albo udawali parę. Ona uczyła go jak zachowywać się w związku (oczekiwała kwiatów, miał jej zawsze otwierać drzwi od auta bo inaczej nie wysiadała i był chyba jakiś motyw wspinaczki, że wspólnie jeździli na ściankę...