Szukam filmu zaglada nie ma co jest a malzenstwo z dzieckiem zostaja zaproszeni do zamku gdzie mozna jesc zakladaja maski i robia na nich polowanie ogladalem film na netflix prosze o pomoc
Witam... od dawna poszukuje starszego filmu wiec licze ze z opisu moze ktos bedzie kojarzył... Film oczywiscie Amerykanski z lat chyba 80 badz 90 detektyw albo Policjant poszukuje mordercy chyba jakiegos dziecka i wyjezdza gdzies do jakiegos miasteczka pamietam jak przez mgłe ten film ale pod koniec tego filmu było cos...
więcejThriller o dwóch braciach, jedyne co kojarzę to, że dopiero na końcu filmu okazuje się, że główny bohater miał brata bliźniaka.. i działał szybko i sprawnie, bo było ich dwóch..
Jeżeli ktoś posiada talent poetycki i pragnie go tu pokazać to proszę o utwór poetycki na temat ulubionej aktorki danej osoby. Nie chce ograniczać niczyjej swobody twórczej może to być utwór długości dowolnej od epigramatu do ballady. Co do formy wyrazu to też jestem liberalny: Może to być wiersz biały, proza poetycka...
więcejSzukam filmu opowiadającego historię kobiety i mężczyzny. Jeden z nich często ma fantazje o nich razem w klimacie realizmu magicznego, np latają w chmurach. To był chyba film francuski. Produkcja ok 2000 a 2010. Trochę przypominał Amelię ale było tam dużo więcej animacji. Fabuła była taka, że on lub ona pracowali jako...
więcejWitam! Szukam pewnego amerykańskiego filmu z lat 70 lub 80-tych. Pamiętam z niego tylko jedną scenę : Telewizja przeprowadza transmisję na żywo z zawodów w podnoszeniu ciężarów. Startuje w nich cała masa zawodników, jednak gdy przychodzi kolej, by główny bohater tego filmu stanął na pomoście, to komentator, który...
Szukam filmu w którym mąż zdradza żone ona sie dowiaduje o tym..to chyba lekarze film podobny do starego filmu spiaczka maz przeprowadza aborcje kochanki jakos tak prosze o pomoc film tez chyba jest starszy
Za dzieciaka w telewizji widziałem film, w którym mąż próbował zrobić ze swojej żony wariatkę. Nie pamiętam wielu szczegółów, ale w tym filmie na pewno była scena, że owa małżonka wróciła do domu, gdzie zastała swoje dzieci zamordowane. Chwilę później okazało się, że to był tylko żart ojca, w którym wzięły równiez...
Oglądałem kiedyś film w Gwyneth Paltrow ale nie pamiętam tytułu - przejrzałem wszystkie pozycje w jej filmografii ale niestety żaden z nich nie pasuje... proszę Was o pomoc:)
ten film oglądałem jeszcze na studiach kilaka lat temu - jest to film z przed 2004 roku co najmniej.
Fabuła: Gwyneth Paltrow gra...