Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film ma około 5 moze 6 lat.Akcja rozgrywa sie w prawdopodobnie w jednym z krajów hiszpańsko języcznych-prawdopodobnie Argentyna nie wykluczam Hiszpanii.Syn bogatego małzeństwa potrącił smiertelnie osobę i wrócił do domu.Ojciec stara się przykryć winę syna ( niezbyt silnego emocjonalnie/ słaba psychika) proponuje wraz z...

więcej

Witam, kiedyś gdzieś widziałem w internecie zwiastun jakiegoś filmu lub serialu. Opowiadał o dziewczynce bądź chłopcu z mocami. Biegał nad miastem stając na takich kółkach różowej energii bądź jakiejś plazmy. Może to być coś z MCU albo DC ale nie jestem pewien.

Dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam

Witam szukam starego filmu polskiego lata 70/80 gatunek dramat obyczajowy/psychologiczny . Chłopak przyjeżdża z dziewczyną z miiasta do rodziny na wieś . I tam ma dwóch kuzynów/braci jeden mieszka w bogatym domu drugi w biednej chacie i jest swego rodzaju rywalizacja u którego z nich ci "miastowi " zostaną . Pamiętam...

więcej

Witam szukam tytułów dwóch filmów z lat 80 lub 90 chyba. 1 film jest bohater chyba robot złapali go w jakąś żywice lub masę i przewozili ciężarówka potem on się uwolnił i uratował jakąś kobietę... 2 film podobny do mad max akcja dzieje się gdzieś w obozie ludzie walczą chyba o wodę pitną , jeden z bohaterów ma...

Kurde przeryłem internet jak się dało i nic. Szukam filmu na przełomnie lat 70/80. Blond policjantka zatrzymuję podjerzanego o morderstwo bodajże jej męża ale nie przeczytała praw pojmanemu. Sprawa jest umorzona a ona sama postanawia wymierzyć sprawiedliwość. Lata z shotgunem itp. Bardzo proszę o pomoc film miałem...

To był pewnie dramat, być może z lat 90-tych. Chodziło raczej o nieporozumienia / kłótnie między małżonkami, być może także rozwód... a przy całej zemście była taka scena, że w garze gotował się królik (a może kot). Widziałem teraz film "Sprawa Kramerów" (1979) ale to nie był ten film. Może ktoś kojarzy o jaki film...

więcej

Witam wszystkich kinomanów, szukam filmu prawdopodobnie hiszpańskiego sprzed kilku lat ,gdzie głównym wątkiem było uzdrawianie ,pewien mężczyzna trafia do szpitala i szybko wraca do zdrowia i odkrywa że ma moc uzdrawiania innych.Potem w jakiś sposób przekazuje ten dar kobiecie która wylatuje do Afryki, kojarzycie taki...

więcej

Był to film w którym grupa płatnych zabójców została porwana i zamknięta w ciemnym pokoju z kamerami( coś na kszałt więzenia). Dowiadują sie o tym że muszą stoczyc walke ze sobą na śmierc i zycie. Osoba która ich zamkneła miała różne sposoby aby zmusic ich do walki( nie pamiętam dokładnie jakie ale chyba był tam gaz...

więcej

Cześć, czy ktoś może kojarzy gdzie mogę sprawdzić średnią moich ocen dla filmów, seriali czy gier? Pamietam, że kiedyś było coś takiego ze słupkami nawet dla poszczególnych ocen, ale teraz za Chiny nie umiem znaleźć.

Film leciał w TVP gdzieś w 2007-2008 roku. Z tego co pamiętam raczej w miarę nowy. Film produkcji francuskiej opowiadał o mężczyźnie który poszukiwał pracy i zabijał swoich konkurentów do tego stanowiska. Tyle pamiętam.