Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej,Poszukuję filmu gdzie czarnoskórzy postrzelili i zabili prawdopodobnie policjanta i trafiają do więzienia jeden z nich jest chyba niewinny.Trafiaja do jednego więzienia, gdzie jeden z nich jest wykorzystywany przez innych skazanych ,inny zaś trzyma ze znajomymi gangsterami, kolejny zaś jest chyba próbuje nie...

powinienem znać poprzednią serię i film?

Polecacie jakieś? Chodzi mi o pozycje jak "Czas krwawego księżyca", "Duchy z Inisherin" (akurat te mi przyszły z takich ostatnio widzianych). Mam na myśli spokojny sposób kręcenia, grę aktorską, montaż... takie filmy, które można odpalić i niezależnie od ciężkości czy lekkości tematu pochillować przy nich (pewnie...

Słuchajcie potrzebna pomoc, przypomniało mi się o filmie co oglądałem w liceum i się wciągnąłem ale go nie skończyliśmy i chciałbym go obejrzeć tylko nie znam nazwy, nie kojarzy ktoś filmu zaczyna się tak że taka parka babuszka ubrana na różowo zagaduje faceta a jej wspólnik kradnie mu rzeczy okazuje się że to stary...

więcej

Hej, poszukuję tytułu bajki z dzieciństwa. Niewiele o niej wiem ale napiszę wszystko co pamiętam.

Bajkę oglądałem na VHS, w latach około 2000. Możliwe że bajka była starsza. Była na pewno w kolorze.

Zaczynała się od tego że na ziemie spadła kometa. Dwaj bohaterowie (ludziki?/mrówki?) znalazły ją (chyba na...

Szukam filmu nie wiem czy czasami nie leciał na początku lat 90 w sobotnie przedpołudnie filmu za bardzo nie pamietam wydaje mi się że dzieci budowały rakietę fajerwerki przymocowane do czegoś co wyglądało jak budka telefoniczna i jakiś facet wszedł dam paląc przedtem papierosa , rzucił przedtem niedopałek właśnie na...

więcej

Szukam tytułu filmu w którym czarnoskóra niewolnica uciekla od swojego wlasciciela a pozniej ta samą drogą chodziła po innych niewolników i ich uwalniała prosze o pomoc

Jakie znacie filmy w których kobieta po latach spotyka byłego chłopaka i przez pocalunek chce sprawdzić czy jeszcze dawne uczucie nie wygaslo.

Witam. Czy polecilibyście jakieś filmy podobne po względem atmosfery, klimatu i tematyki do "Kin. Zabójcza broń" ? Interesują mnie filmy współczesne, czyli mniej więcej od roku 2005 wzwyż

Parę lat temu czytałem tutaj newsa o tym że ma powstać film o włamywaczach którzy włamali się do willi. Jednak w trakcie okazuje się że gospodarze przedwcześnie wrócili, nie pamiętam kto tam miał grać itd. Wiecie czy ten film powstał?