Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Goofy walczy z bocianem o budę

Młoda para kupuje mieszkanie....oboje rozwijaja swoje kariery spłacając kredyt. W związku z wykonywanymi zawodami pracują w róznych porach doby.....zyja obok siebie. W celu komunikacji miedzy sobą zaczynaja nagrywać kasety z krótkimi informacjami, wszystko prowadzi do nieuchronnego rozstania....pozdrawiam i mam...

oglądałam w latach 90. Ale nie mam pojęcia z kiedy jest produkcja. Na pewno był to film kolorowy :) chyba komediowy. pamiętam tylko końcówkę. Chyba nawet ostatnią scenę. Główny bohater wypromował jeansy, w których nie było tylnych kieszeni więc było widać pośladki.. z góry dziękuję!

oglądałam w latach 90. Ale nie mam pojęcia z kiedy jest produkcja. Na pewno był to film kolorowy :) Jedyne co pamiętam to końcówka filmu, gdzie próbowano transportować grupkę ludzi bezpiecznie ze stacji kosmicznej na ziemię. Transportowali ich pojedynczo w jakichś skrzyniach(?). Jeden staruszek podczas ‚transportu’...

Szukam legalnego źródła do obejrzenia tego filmu; może ktoś coś poradzi. Jakoś nie mogę znaleźć.

Film najprawdopodobniej o bogach greckich, charakterystyczne że w tym filmie bogowie są ukazani jako bardzo wysokie postaci w porównaniu ze śmiertelnikami. Początek to jakaś impreza bogów? jest tam też śmiertelnik ze swoją dziewczyną. Ta dziewczyna ginie a śmiertelnik pomaga w jakiejś misji jednemu z tych bogów....

Poszukuję polskiego filmu, prawdopodobnie z lat 80 - 90. Fabuła o ile pamiętam traktowała o chłopcu, któremu rodzice zabronili oglądać w nocy filmu wojennego. Przez to, że chłopiec nie mógł oglądać filmu spotkał się z szyderstwami ze strony kolegów. Później (chociaż tego już nie jestem do końca pewien) chodził po...

Cześć! W dzieciństwie (celuję w lata 2000-2005) leciał w telewizji film, w którym akcja toczyła się wokół kobiety-androida. Generalny wydźwięk fabuły był prawdopodobnie taki, że android wymknął się spod kontroli bądź uciekł i spotkał człowieka - mężczyznę, który był nim totalnie zafascynowany. Kobieta miała krótkie...

Czy istnieją aktorki które podziwiacie tak że dzięki nim pragniecie zgłębić trudne arkana sztuki filmu ? A może istnieją aktorki które są inspiracją dla waszej wszechstronnej działalności kulturalnej na przykład piszecie o nich książki, układacie wiersze, tworzycie muzykę malujecie obrazy, rzeźbicie ich wizerunki w...

cześć,
szukam filmu taki komedio romantyczny coś miej wiecej, jest to film o parze która sie pobrała i sie pokłócili ona wyjechała do miasta tam poznała kogoś i chciała za nowego faceta wyjść, więc wróciła na wioskę do byłego żeby podpisał papiery rozwodowe, on nie chciał jej podpisać, wolał piwo wypić xd, pamiętam...

więcej