Witam serdecznie!
Myślę, że tutaj mamy fanów azjatyckich filmów.
Przejdę do rzeczy. Poszukuję nazwę filmu w kategorii grozy.
Pamiętam, dawno w latach dzieciństwa (jakieś dobre ponad 20 lat temu).
Wtedy nie miałem jeszcze dostępu do internetu a miałem tylko dostęp do telewizji. Zauważyłem, że puścili nawet taki film...
Zna ktoś przykłady tego typu, np.
- Zastrzelony człowiek oddycha i porusza ciałem, ktoś kogo uśmiercili nagle pojawia się w dalszej części filmu, jakieś żenujące wpadki historyczne typu słupy wysokiego napięcia w średniowieczu?
Co myślicie o tych informacjach na stronach filmwebu? To doprawdy ważne, że np. Maja Komorowska i Finn Wolfhard urodzil isię tego samego dnia.
Jedyne co pamiętam to, że autor książki popełnia samobójstwo w swoim mieszkaniu (przedpokoju dokładnie) wieszając się i ktoś kradnie jego dzieło, podszywa się pod niego i na końcu filmu postanawia żyć jego życiem.
Może ktoś kojarzy..
"Wiesz ile teraz pamiętam? Z pięćdziesiąt rzeczy, reszta była ch...a warta."
Chodziło o życie.
Cytat pochodzi podobno z polskiego filmu, ale żródła internetowe milczą. W Was nadzieja filmowicze ;)
Pamiętam jedna scene. Szkoła, chba przedszkole albo pierwsza klasa. Pani pyta dzieci o równania z dodawania a jedna dziewczynka bardzo dobrzew liczy... i to takie liczby ze nauczycielka sprawdza kalkulatorem.... to chyba jacys kosmici ale nie jestem pewna
Witam. Szukam tytułu filmu jest on o studentkach, a dokładnie jednej która nic nie robi w swoim życiu siedzi całymi dniami w akademiku/domu nie chodzi na zajęcia, i narzeka na życie. Pamiętam jedną scenę gdy z koleżankami wychodzi na imprezę i one już gotowe kłócą się z nią po czym główna bohaterka wychodzi na imprezę...
więcejWitam. Szukam filmu sprzed kilku lat - na oko coś 2-3 lata. Pamiętam jedynie to , że kobieta ma bodajże córkę, cały film ją chroni, prawdopodobnie przed rządem, wojskiem itp. Chcą to dziecko zabrać, na końcu jest sporo akcji, kobieta przysypana i okazuje się że ma super moce, wszystko odrzuca i odlatuje po to dziecko,...
więcej