Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam tytułu filmu o zmarlej kobiecie ktora molestuja w prosektorium a ona sie budzi prosze o pomoc

Szukam tytułu filmu akcji:

Początkowa scena odbywa się w jakimś magazynie (chyba portowym) gdzie jeden z głównych bohaterów (młody chłopak) wchodzi i informuje, że jego rodzina przejmuje lub odzyskuje wpływy w handlu narkotykami. Kiedy zostaje wyśmiany zabija bosów/szefów handlarzy narkotykowych i częśc ich ludzi....

więcej

Wklejam to, co napisała dziewczyna, która szuka tego filmu na jednej z grup na fb, ale nikt nic nie wie ;(

'Szukam filmu, nie znam tytułu.
Małżeństwo jedzie autem w deszczu. Mają wypadek samochodowy. Po wypadku docierają do domu, gdzie kobieta zaczyna widzieć różne dziwne rzeczy, duchy, zjawiska paranormalne. Z...

więcej

Dzień dobry wszystkim. Kilka lat temu trafiłem na film w którym człowiek zabija ludzi mających coś na sumieniu. Opinie ludzi w mieście są mieszane, jedni mu kibicują, drudzy potępiają i chcą jego odsiadki. Kojarzę scenę w której bohater ukarał księdza wykorzystującego dzieci lub policjanta który go przyłapał ale puścił...

więcej

Hej, ma ktoś z was do polecania interesujące seriale/filmy dokumentalne o historii USA, ze szczególnym uwzględnieniem społeczeństwa oraz gospodarki. Od tych czasów "westernowych" do lat 20 czy nawet "słodkich" lat 90.

Oglądałem ten film dobre kilka lat temu i nie mogę go znaleźć. Jedyne co pamiętam to głównymi postaciami była kobietą i mężczyzna. Jest dobrze pamiętam kobieta zajmowała się badaniami kosmosu a mężczyzna był związany z wiarą. Pewnego dnia kobieta zaczęła dostawać prawdopodobnie od kosmitów schematy dużej budowli. Udało...

więcej

Cześć,
szukam tytułu filmu, który oglądałem już jakiś czas temu.

Akcja działa się w czymś w rodzaju parku rozrywki na kółkach, który przyjechał do małego miasteczka na jakiś czas. Mieszkała tam grupka nastolatków i pamiętam że chyba w trakcie jakieś wycieczki rowerowej, jechali lasem i natknęli się na ten park...

Ciekawią mnie przykłady zupełnie zapomnianych filmów z wieloma (powiedzmy minimum 6-7) nominacjami do oscara, które obecnie są słabo znane. Pierwszy przykład z brzegu "Mikołaj i Aleksandra" z 1971 roku - 6 nominacji w tym za najlepszy film, obecnie zupełnie nieznany. Aktorzy pierwszego planu również nie zrobili...

widziałem reklamę filmu ale wypadł mi tytuł....to był film o skinach reklama szła tak . Jest impreza stoi skin z ponurą mina i patrzy na niego dziewczyna. on się pyta" na co się gapisz" ona odpowiada "na ciebie" chyba miał być inspirowany prawdziwą historia... wiem że to trochę mało ale może ktoś załapie o co idzie ?

Cześć, szukam filmu choć niewiele pamiętam jedyne, co sobie przypominam to było coś z drugą wojną światową główny bohater filmu przeżył egzekucje potem poznał kobietę, a ta pomogła mu się wcielić do Niemców miał chyba też wytatuowaną swastykę, a na końcu chciał dorwać tego Niemca, co rozkazał wykonać tą egzekucję,...