przegapiony przez Filmweb holenderski serial. Dostępny na Netflix i co tam się rzadko zdarza serio warty obejrzenia. Jak go dodać?
Witam, szukam dwóch filmów:
1. Pierwszy to prawdopodobnie amerykański thriller (chyba z elementami komediowymi), obstawiam lata 1990 - 2010. Uczeń (tak na oko szkoły średniej) został przez rodziców umieszczony w szkole z internatem, w których zaczęły dziać się jakieś dziwne rzeczy, nie czuł się tam bezpiecznie, chyba...
W jednym z odcinków Guber ma prowadzić orkiestrę symfoniczną i mają chyba grać jakąś symfonię A. Dvoraka. Pytanie jaką? Jak to się nazywa?
Dzięki
Macie pomysł, gdzie można by kupić film pt "Więzienne ściany"? To jakaś kanadyjska produkcja.
https://www.filmweb.pl/film/Wi%C4%99zienne+%C5%9Bciany-1984-237644
Z tego co patrzyłem w internecie, wyszło to na kasecie VHS.
Witam szukam starszego filmu nie pamiętam daty produkcji ale oglądałem z 15 lat temu film opowiada o ukrywającym się potomku Stalina w obecnych czasach którego przygotowują do rewolucji film był w dwóch częściach .
Pozdrawiam.
Leciał w ostatnie Boże Narodzenie, był o chłopcu, którego tata był policjantem i dostał awans do federalnych w Nowym Yorku i oni mieli takiego brojącego psa. I tego psa chcieli im ukraść złodzieje.
Co myslicie o tym że Sly namascil Goslinga do tej roli jako swojego nastepce? Ja bym wolal by przekazanie paleczki bylo bardziej symboliczne na ekranie czyli cos na wzor Creeda gdzie Rocky go wyszkolil i przez kolejne lata mamy naturalna kontynuacje choc oczywiscie poboczna. Wolalbym wlasnie cos w tym rodzaju.
Szukam filmu prawdopodobnie angielskiego który opowiadal o kobiecie prawniczce która po latach spotkała swoich znajomych. Grupa tych znajomych na czele z jednym z mężczyzn korzystała z gościnności i pozycji prawniczki stopniowo wykorzystując ją materialnie. Poczatkowo były to niewielkie zakupy na koszt kobiety a z...
Cześć, rządy prawicy na chwilę minęły może czas podsumować ich dzieła. Czy są jakieś ciekawe wasze zdanie filmy robione pod tezę ? Chodzi mi raczej o kino historyczne, coś o wyklętych etc. Jakąś perełka się może zapodziała w sosie patriotycznym ?