Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak wygląda dialog przetłumaczony na język polski? Co ta młoda kobieta oraz ten złoczyńca mówią? Wiem tylko, że ta młoda kobieta coś mówiła temu złoczyńcy o wypiciu kawy oraz o godzinach. Jak wygląda dialog przetłumaczony na język polski? Co ta młoda kobieta oraz ten złoczyńca mówią? Czekam na odpowiedź.

jestem w szoku jeden jest tylko na cdapremium drugiego nie ma wcale czy dozylismy czasow reanimacji wypozyczalni plyt dvd?

kilka lat temu oglądałam go na tvp1.
fabuła była mniej więcej taka:
rodzina wyjeżdża do Brazylii, czy Meksyku do rodziny.
w drodze powrotnej przy odprawie policja znajduje narkotyki w ich walizkach. matka trafia do więzienia dla kobiet o zaostrzonym rygorze. prawnicy nie mogą załatwić jej przeniesienia. mąż...

Film był o ciemnoskórej nastolatce która zakochała się w aktorze, jej ojciec reżyser tego aktora był przeciwko temu związkowi lecz ona i tak się z nim spotykała .
Po jakimś czasie ten aktor staje się bardzo natarczywy i zazdrosny co powoduje ze dziewczyna go zostawia.
Szalenie zakochany w niej aktor na końcu filmu...

więcej

Był horror, w którym grupka przyjaciół grała w paintball w lesie. Rozdzielali się na 2/3 - osobowe (?) ekipy. Ktoś porozstawiał po lesie pułapki na nich, ale nie pamiętam, czy to była osoba z ich grona. Końcówka filmu odbywa się w opuszczonym budynku

Film w miarę nowoczesny (chyba nie więcej jak 6 lat)
Opis:
Film akcja/thriller, facet traci rodzinę, postanawia odnaleźć zabójce na własną rękę (policja jest nieskuteczna). Postanawia zamilknąć do czasu znalezienia sprawcy.
Podczas swoich "przygód" przygarnia psa.
Proszę o pomoc.

to stary horror,pamietam,ze grupa mlodych ludzi z jakiejs ksiazki przywolywala duchy,ale to byly zgrywy tylko,niestety przypadkowo obudzili i wezwali demona,ktory umial telepatycznie kontrolowac kogos i np jakas dziewczyna zabila druga przez niego.raz udalo im sie przywolac tego demona i z nim porozmawiac.powiedzial...

więcej

Witam szukam filmu gdzie akcja dzieje się w jednym pokoju są dwie rodziny które spotkały sie porozmawiać chyba po bójce synów,jedna z kobiet sie upiła

Oglądałem chyba jakieś dwa lata temu horror i był raczej nowy zgaduję ,że tak z 20013-16r. Nie pamiętam fabuły ale zapamiętałem parę szczegółów. :D Wiem, że był tam jakis pentagram pod dywanem i jakas grupa młodych odprawaiała przy nim jakiś rytuał, było sporo kruków, co najważniejsze kończył się bardzooo nietypowo...

Podajcie tytuły filmów o yakuzie i triadzie. Rok produkcji i kraj nie ma większego znaczenia. Oczywiście proszę o naprawdę dobre filmy.