Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam! Prosilbym o tyuly filmow gangsterskich z ostatnich lat tj od 2010 roku . Pozdrawiam

PILNE! Potrzebuje do swojej pracy pisemnej obejrzeć film "Hunk" (1987 reż L. Bassoff. Gdzie znajdę wersję z pl napisami / ew lektor pl??

Witam
Kiedyś oglądałem horror tak jak w tytule zapytania o opiekunce miała ona wizję jakiegoś domu na końcu w tym domu była egzorcyzmowana pamiętam że początek zaczynał się jak biegała a potem pilnowała dzieciaka jedno chłopczyka
Nic więcej nie pamiętam
Z góry dzięki

Witam ponownie
Kiedyś za dzieciaka oglądałem taki horror i teraz jej dziećmi spokoju no muszę go obejrzeć a więc tak akcja filmu działa się w Halloween wcjakiej miasteczku grupa przyjaciół została porwana i wsadzona do trumien a później spuszczoną na linach lub łańcuchach do studni tejże mieli zostać pozarci przez...

Poszukuję filmu, chyba hiszpańskiego (thriller).. niestety pamiętam tylko urywki..
Pewien facet postanawia podszyć się pod pewnego wydaje mi się pisarza (który chyba popełnia samobójstwo wieszając się w swoim mieszkaniu, w starej kamienicy), z kuli tego ten mężczyzna upozorowuje swoją śmierć i mieszka w mieszkaniu...

więcej

Poszukuję filmu, chyba hiszpańskiego (thriller).. niestety pamiętam tylko urywki..
Pewien facet postanawia podszyć się pod pewnego wydaje mi się pisarza (który chyba popełnia samobójstwo wieszając się w swoim mieszkaniu, w starej kamienicy), z kuli tego ten mężczyzna upozorowuje swoją śmierć i mieszka w mieszkaniu...

więcej

więcej

Hej, szukam filmu, nie pamiętam zbyt wielu szczegółów. Tylko tyle, że rzecz działa się chyba w nie współczesnych czasach. Główny bohater był detektywem/policjantem itp. i prowadził sprawę jakiegoś chorego psychicznie człowieka albo przyjaźnił się z jakimś lekarzem psychiatrą - na pewno była tam taka postać. Główny...

Kiedyś w telewizji oglądałem film chyba na faktach w którym pewna bogada kobieta (mężatka) uwodzi pewnego nastolatka i on się w niej zakochuje pamietam jeszcze że ona dała mu chyba czerwony sweter bardzo proszę o pomoc jeżeli ktoś kojarzy ten film z góry dziękuję

Generalnie główny bohater podróżuje w celu odnalezienia krainy bądź złota nie pamiętam. Po jakimś czasie dołącza do jego syn. Na końcu niestety wraz z synem "najprawdopodobniej" zostają spaleni żywcem przez dziki lud. Ostatnia scena wygląda tak, że głowni bohaterowie "prowadzeni" są do spalenia na barkach a w tle widać...

więcej