Jest to film o programie który dopasowuje idealną połówkę dla każdego człowieka (chyba było to z dokładnością do 99,8%), nim to jednak nastąpi ludzie spędzają ze sobą określoną ilość czasu którą odmierza takie małe urządzenie.
Właściwie jest dwójka bohaterów, taki fajtłapowaty biały facet i z tego co pamiętam...
Witam,
Ostatnio przypomina mi się pewien film. Lecz , nie pamiętam jego tytułu, ani kogokolwiek z obsady, a chciałbym go obejrzeć jeszcze raz.
A oto, to co pamiętam:
Główną bohaterką jest samotnie wychowująca dziecko matka, ma jakiegoś kolegę z pracy. Pewnego dnia zostawia syna pod opiekę jej przyjaciółki, która...
Szukam kontrowersyjnych, mocnych filmów o relacjach homoseksualnych. Jakieś dość świeże filmy. W zasadzie podawajcie tytuły przejrzę strony. Za wszystkie propozycje z góry dzięki
Od jakiegoś czasu szukam filmu, który kiedyś oglądałam
Lata produkcji to gdzieś tak 2010-2015, nie pamiętam dokładnie, ale obstawiam 2012
Film jest o matce, której syn ,,zginął'' podczas wycieczki szkolnej, a tak naprawdę został porwany przez kosmitów. Wydarzenie i dzieci zostały wymazane z pamięci rodziców, tylko...
witam
Szukam od paru miesięcy filmu... w którym grupa bohaterów jest w jakimś domu na odludziu... wg. mnie to coś ala czyściec... w filmie jest też latarnia , która o pewnej godzinie zaczyna świecić i zabija wszystko gdzie padnie światło latarni - do tejże latarni nie da się dojść? bardzo proszę o pomoc w...
Czy ktoś zna film, w którym:
-główny bohater nie mogąc być ze swoją miłością nigdy nie związał się z żadną inną, aż do starości miał przelotne romanse z młodymi kobietami
-fabuła dzieje się to w Ameryce Południowej, bądź w Łacińskiej, ewentualnie w Meksyku (latino, jak widzicie) w czasach przedwojennych
-główna...
Filmu prawdopodobnie japoński oczywiście horror o facecie który był świadkiem gwałtu na dziewczynie z pracy przez kolegów prawdopodobnie sfotografował to albo nagrał film . z tego co mam przebłyski robił zdjęcia i na nich ona się pojawiała i zapamiętałam też fakt że wciąż bolały go plecy kark itp i okazało się że ona...
więcej
Na początku chcę przeprosić, jeśli umieszczam ten post w złym dziale.
Poszukuję pewnego filmu, którego sprzed dobrych paru laty obejrzałam w telewizji.
~~FABUŁA~~
Nie pamiętam jej całej, ale utkwiły mi w głowie poszczególne sceny .
Z początkowych scen pamiętam zamknięty pokój. W nim przywiązana do krzesła...
Cześć,
Potrzebuje kilku przykładów lokowania produktów w polskich produkcjach (2016-2018). Kojarzy ktoś coś?
Jeden z nich był o tym jak mąż znęcał się nad żoną, po czym uprowadził swoje córki a na końcu został zabity przez swego teścia. Z drugiego filmu pamiętam tylko tyle,że pewien nauczyciel po tym jak się ożenił podczas wspólnego spaceru stanął na murze do sfotografowania się przez żonę po czym nieszczęśliwie upadł i...