Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam tego filmu z napisami lub lektorem - ktoś, coś? link albo może mi ktoś wyśle na maila? ;)

Pamiętam film z dzieciństwa około 10 lat temu. Był to film o bezdomnym, który miał pod górkę cały czas. Pracował w rzeźni, ale go wywalili, była olimpiada biegania, gdzie wszyscy biegli pijani, on wygrał kasę, ale bandyci ukradli mu tą kasę. Pod koniec filmu osiąga nirwanę i medytując unosi się nad ziemią.

Nie pamietam za bardzo ale wiem że chyba rodzice wyjechali i dzieci zostaly w donu i obok mieszkali jacyś bogacze i oni wyjechali i wlamywacze wlamali sie do ich do domu i te dzieci chcieli ich zlapać to byla komedia.

Jak się nazywa ten film? Grupa nastolatków przez przypadek zabija człowieka, chyba przejeżdżają go samochodem, a później ciało wrzucają do jakiegoś zbiornika wodnego? Niespecjalnie ambitny.

pamiętam że to był film o demonach,karmili się strachem,jednego ze swoich zabijali i on się odradzał ciągle w innych wcieleniach,ktoś coś pamięta

Widziałem kiedyś (ponad 10 lat temu) pewien film.
Było dwóch więźniów i planowali oni ucieczkę. Jeden z nich posiadał chyba jakąś wiedzęz chemii i sporządził środek który, po spożyciu, spowalniał pracę serca do tego stopnia, że lekarz uznawał taką osobę za zmarłą.
No i właśnie ten "chemik" pomógł w pewnym momencie...

więcej

Poszukuje tytułu filmu który oglądałam w wakacje a oto krótki opis:
Była pewna rodzina w której główną rolę grała dziewczyna matka nie żyła i został tylko ojciec ta dziewczyna i 2 braci starszy i młodszy. Ogólnie tej dziewczynie wydawało sie że sąsiedzi którzy mieli jedną córke mają takie idealne życie pewnego dnia...

więcej

Film polega na tym że główny bohater przeżywa ciągle ten sam dzień (kobieta albo mężczyzna nie pamiętam). Postanawia więc nagrać film i zobaczyć co się naprawdę dzieje.

Film oglądałam jak byłam bardzo mała, był o kobiecie i ona tam miał męża i sie wprowadzili do nowego domu tak mi sie wydaję, i ona tam miała sąsiadkę i myślała ze mąż ja chce zabic itd. Potem okazało się że jej mąż/facet zabił swoją eks i wrzucił ja do jeziora tam wraz z autem chyba i on tak samo chcial zrobic ze swoją...

więcej

Katastroficzny. O tym jak meteor walnął w ziemię i zmienił jej orbitę. Zrobiło sie gorąco w niektórych regionach ziemi i samochody zaczęły wybuchać pod wpływem temperatury.