Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mąż z żoną płyną statkiem. Mąż znika. Żona zostaje oskarżona o zabicie męża i trafia do więzienia. Okazuje się że mąż swingował swoją śmierć. Żona postanawia się zemścić i go zabija.

Fabuła filmu opiera się o to że pewna kobieta uwodzi bogatych mężczyzn i spotyka się z nimi w hotelach. W trakcie schadzki przychodzi gość gwałci kobietę zabiera pieniądzę. Okazuje się, że ten gość to mąż tej kobiety czyli nie ma gwałtu wszystko jest podstawione. Jeden wyrolowany tak mężczyzna poprzysięga zemstę i...

To był taki film w stylu zesłania demonów, które miały zniszczyć słowo Boże. Pamiętam że na samym początku tego filmu połowa ludzi nagle umarła, tzn. robili codzienne czynności i nagle oni wszyscy upadli i zmarli. Jeszcze pamiętam jedną scenę jak chłopak obarczał Boga o śmierć swojej dziewczyny, i ten zesłał na tego...

więcej

Pamiętam tylko tyle, że był żołnierz z mechanicznymi rękami, a pod koniec umierał dla córki pewniej kobiety, podłączył się, by maszyna mogła uzdrowić dziewczynkę.

Który film nazwalibyscie najlepszym meskim filmem wszech czasów? Jak dla mnie "Dzika Banda"

czy mi sie wydaje czy usunęli widok obejrzanych filmów danego gatunku ?........

Horror. Rodzina wprowadza się do domu. Dzieją się dziwne rzeczy np. węże w kuchni. Później okazuje się że poprzedni właściciel zabił swoją rodzinę i ciało wrzucił do studni nazwanej czarcim dołem. Potem chciał zabić nowych właścicieli ale mu się to nie udało.

Dlaczego HBO GO nie posiada w swojej ofercie większości dobrych filmów Warner Bros, skoro WB i HBO należą do tego samego konglomeratu?

wpisujcie tu filmy ktore waszym zdaniem są zbyt wysoko oceniane przez krytykow,lub widzow.

moja lista

1. Hotel Rwanda (film wyrezyserowany bardzo przeciętnie, wpływ na wysoką ocene ma tu na pewno temat, który oczywiscie jest bardzo wstrząsający, ale sam film bardzo kiepsko zrobiony)

2. Krawy diament (swietny...

więcej

Cześć. Właśnie zobaczyłam ten film i również uważam, że powinien zostać nakręcony ciąg dalszy. Szukałam, ale jedyne zagadnienia, jakie znalazłam są z 2011, czyli rok powstania filmu, a więc ciężko byłoby wpaść tam na jakiś trop. Wie ktoś, czy druga część w ogóle powstała? Jeśli tak, to gdzie jej szukać, pod jakim...