Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamiętam fragment filmu z realistycznym wypadkiem jak pieszy na przejściu został potracony przez jeden samochód i od razu przez drugi jadący drugim pasem w przeciwnym kierunku... Być może tematem filmu były też alternatywne rzeczywistości...
Pozdro.

Telewizja regionalna nadawała niegdyś western lub spaghetti western o zbirze co handlował żywym towarem i miał właśnie transport kobiet które uważał za swoją własność. Kojarzy ktoś może co to mógł być za film ?

Film raczej z młodszych. Coś w stylu europejskim. Oglądałem go ze 3 lata temu w tv. Pamiętam dość dobrze fabułę filmu. Początek filmu: Facet wchodzi do mieszkania a tam jakiś koleś w masce gazowej i jakim stroju bzyka jakiegoś pluszaka. Facet dostaje worek na głowę i wciągaja go do furgonetki. Szybko okazuje się ze to...

więcej

Dotąd interesuję się aktorkami z Gry o Tron i chciałem zapytać co się dzieje obecnie z Hannah Murray bo może ktoś w tym siedzi i to wie ? Chodzi mi konkretnie że od czasu zakończenia Gry jakoś nie widać by dostawała role. Jej kariera aktorki już się definitywnie skończyła ? Przed Grą grała w sporej liczbie filmów...

Od kilku dni nie daje mi to spokoju, bo próbuje odnaleźć film, który oglądałem plus w minus w 2007-2009 roku. Pamiętam, że główną bohaterką była kobieta, była ona jaką laborantką, naukowcem lub coś podobnego - w każdym razie pracowała w laboratorium. Miała męża, z którym coraz gorzej się jej układało. No i generalnie...

więcej

Które role tej doskonałej aktorki uważacie za najlepsze ? Złożyłem ten temat w hołdzie dla Dorothy bo była świetną aktorką i uważam że warto przypomnieć tę postać.

Witam, kiedyś gdzieś widziałem w internecie zwiastun jakiegoś filmu lub serialu. Opowiadał o dziewczynce bądź chłopcu z mocami. Biegał nad miastem stając na takich kółkach różowej energii bądź jakiejś plazmy. Może to być coś z MCU albo DC ale nie jestem pewien.

Dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam

A wiec macie jakis pomysl? ja mam tysiace w glowie.....ale i tak nie ma jak ich zrealizowac....jednak chcialabym sie dowiedziec jakie w glowkach wam sie pomysly rodza.....nawet te najbardziej odjechane :) Piszcie! :P

Witam i przepraszam. juz kiedys pytalem o ten film, ale zniknal gdzies mi. chodzi o film opowiodajacy o podrozy 3 braci. taka troche basn, ale nie czeskiej produkcji. mozliwe, ze niemieckiej produkcji albo skandynawia. prosze o pomoc

Nie oglądałem jeszcze nowego Indiany Jonesa i mam prośbę o zdradzenie mi paru informacji. Proszę żebyście odpowiadali tak lub nie na pytania. 1Czy rola Sallaha jest rozbudowana Czy jest go dużo w filmie. 2 Czy indiana jones tak jak w pierwszej części cyklu konfrontuje się z wężami. 3Czy indiana jones umiera na końcu...

więcej