Film był o gościu w jakimś mieście (chyba ubranym w jakimś płaszczu), który rzucał takimi piłami tarczowymi.
Wydaje mi się że miał jasne lub siwe włosy.
Ktoś może naprowadzić co to może być za film?
Szukam serialu dla dzieci który był emitowany w tvp bodajże w 1993 roku. Pamiętam tylko tyle że bylo w nim gigantyczne dziecko Dzidziuś i jakąś rodzina która miała psa i ten pies na końcu serialu okazał się wybranym spośród wszystkich członków rodziny i poleciał w kosmos. Pewnie coś pokręciłem ale to już było tak dawno...
więcejWitam. Czy polecilibyście jakieś fajne filmy w klimacie bardzo zbliżonym do "Nieprawdopodobne dziewczyna", czyli takie lekkie komedie "rodzinne" z wątkami romantycznymi?
Wiem, że to był film jakiś nie USA, tylko niemieczki albo w każdym razie jakiś taki z produkcją europa główny bohater coś zrobił z kolegami swoimi i potem jak policja ich złapała, to ten główny bohater żeby odwiedzić umierającego ojca w szpitalu wydał kolegów i siebie, i potem jego koledzy się wypieli na niego i każdy...
więcejW niemieckim serialu Barbarzyńcy aktorzy grający Rzymian mówili po łacinie co jest rzadkością w filmach i serialach o Starożytności (Zwykle twórcy takich filmów zadowalają się angielskim) Znacie jeszcze jakieś filmy lub seriale łacńskojęzyczne względnie w grece starożytnej ?
Witam. Polecilibyście jakieś filmy (thrillery, kryminalne, sensacyjne, akcji, horrory) podobne do 'Eagle Eye", tzn. takie, w których głównymi bohaterami są mężczyzna i kobieta lub chłopak i dziewczyna, którzy przeżywają razem jakąś trzymającą w napięciu historię.
Mogą być ewentualnie seriale, ale zdecydowanie bardziej...
Witam
Szukam filmu...krótko o treści
Dwóch młodych przyjaciół dorabia odprowadzając na parking auta klientów ekskluzywnej restauracji.
Korzystając z sytuacji w trakcie pobytu klienta w restauracji włamują sie do ich posiadłości.
Podczas jednej z takich eskapad odkrywaja ze w jednym z domow wieziona jest...
Witam
Poszukuję filmu prawdopodobnie produkcji hiszpańskiej
Film kameralny....dwoje ludzi kobieta i mezczyzna budza sie w nieznanym budynku....są ze sobą skljeni badz zszyci....to poczatek filmu....następnie rozwija sie akcja gdzie w kulminacyjnym momencie dowiadujemy sie o przyczynie zaistnialej sytuacji jak...
Mój znajomy oglądał to dawno temu (dokładnie 2010 - 2015 około) - grupa dzieci zmierza na jakimś statku z rodzicami, chyba na jakąś wycieczkę. Nagle rozlega się alarm i zostają rozdzielone, a następnie porwane. W późniejszej scenie są zabrane do magazynu z klatkami, gdzie były trzymane dla handlu narządami. Ostatecznie...
więcej