Usiłuję znaleźć tytuł i tyle pamiętam:
- film oglądałem w latach 60 tych (oczywiście czarno biały był:)
- rewolwerowiec/kowboj/płatny zabójca/ były żołnierz - tego nie pamiętam
- ucieka przed licznym pościgiem, który chce go dopaść i ukarać - za co, nie pamiętam
- podczas ucieczki trafia na samotną farmę, w której...
Witam,
Szukam pewnego filmu lecz nie pamietam z niego zbyt wiele, jednak była w tym filmie bardzo charakterystyczna rzecz, mianowicie główny bohater miał jakieś uczulenie na biały kolor, gdy go widział to go otumaniania i częściowo oślepiało, w finałowej scenie filmu chyba nawet była walka ze złym charakterem w białej...
Parę lat temu oglądałam tylko początek filmu, ale wbił mi się w pamięć pewien cytat z pierwszych
piętnastu minut:
"To, co widzimy i co nam się zdaje, jest snem i snem pozostanie" - czy jakoś tak.
Nie mam prawie żadnych informacji o tym filmie. Wiem tylko, że mówili w nim po angielsku z
lektorem (prawdopodobnie...
Wie ktoś i ewentualnie może polecić jakieś narzędzie, apkę itp która umożliwia przeglądanie bazy Netflixa ? Chodzi mi o to, żeby w jakiś wygodny i szybki sposób móc sprawdzić czy dany tytuł jest w bazie Netflix bez konieczności wchodzenia na ich stronę, logowania się i szukania które działa wolno szczególnie na moim...
więcejPoszukuję filmu, który oglądałam jako dziewczynka na VHS. Film jest o mieszkańcach cichego osiedla w Ameryce, na które wprowadza się nowa rodzina. Ludzie podejrzewają ich o morderstwa. Jest tam scena gdzie facet wychodzi w całym pokrwawionym fartuchu i wszyscy prawie mają pewność, że to on zabił a nagle okazuje się, że...
więcejpamiętam,że jacys przestepcy,czy zlodzieje dostali sie do hali gdzie stala furgonetka a w niej ranny policjant,chcieli go wyploszyc wode wlewajac do srodka przez rury ale policjant ponaciskal gdzies i woda wyleciala,tamci mieli rannego wsrod swoich i chcieli lekarza natychmiast tam
Szukam filmu, który kiedyś oglądałem z wirusem? Z czymś dziwnym co niszczyło wszystko na swojej drodze i się rozmnażało.
Był facet który miał żonę, był mechanikiem i go zwolnili
Zaczął handlować narkotykami i trafił do więzienia a jego żonę porwano..Na tyle głowy miał tatuaż krzyża
Witam, poszukuje serialu, gdzie facet ucieka cały czas przed kosmitami którzy udają ludzi go ścigają. Jednym z nich jest czarnoskóry facet, który właśnie jest jednym z tych kosmitów. Serial ten leciał kilkanaście lat temu w tv. Po zabiciu takiego kosmity w ciele człowieka jego ciało od razu znika po czym można właśnie...
więcej