Poszukuję filmów, w których on nie wierzy, że ona mogłaby go pokochać. Filmów, w których bohaterka czuje że musi przekonać bohatera do swoich uczuć ;)
Szukam filmu-typ filmy drogi (thliller). Para młodych ludzi jedzie samochodem przez (chyba) USA, głównie tereny cieple i pustynne. Wraz z nimi jedzie jakiś ich chyba niedawno poznany znajomy (zabierają go gdzie po drodze). Ten znajomych od początku jest jakiś mroczny (aktor szatyn z niebieskimi wyraźnymi oczami). Widac...
więcej
Czy ktoś wie jak mogę skontaktować się z osobami odpowiedzialnymi za aktualizacje FW?
Nowy layout strony to porażka, może są minimalne szanse, że jeśli napisze do osób odpowiedzialnych za to i opisze co ludzie o tym myślą, to może coś zmienią.
Okres PRL.
Jakość PAL, kilkadziesiąt lat stary.
W ostatniej scenie motocyklista na crossie ominął kolczatkę poboczem i postawił motor na koło. Na tej klatce lecą napisy.
Hej. Pomóżcie mi ze znalezieniem pewnego filmu.
Jedyne, co pamiętam: dwójka przyjaciół trafia do innego świata. Utopia, wszystko śliczne, białe, darmowe samochody. Postanawiają tam się przenieść na zawsze. Potem się okazuje, że grubych (jeden z nich był z nadwagą) tam izolują, chyba na jakiejś wyspie. I że jest gra...
Witajcie!
Kiedyś znajomy podesłał mi nieźle porąbany film. Pamiętam niestety jedynie fragment jego fabuły. Gruba mężczyzn przyprowadziło kobietę po imprezie do domu, była dość nieśmiała, wręcz dziwnie się zachowywała. Po jakimś czasie zaczęli się do niej dobierać, próbowali zgwałcić dziewczynę. Po zmuszeniu...
Lata temu widziałam w tv film którego pamiętam fragmenty, był on i mężczyźnie który zabił drugiego mężczyznę, potem ten zabójca zaczął panikować i ogólnie jakby wariować, miał też dziwną dziewczynę/przyjaciółkę która była z dysfunkcyjnej rodziny, ta dziewczyna pomogła mu ukryć zwłoki i jako jedyna wiedziała o...
Witam szukam jakis fajnych starych badz nowych filmów krymnialnych/akcji typu ścigany,zamachowiec,wróg publiczny, uprowadzona,prawo zemsty,kandydat,niepowsytzymany,metro strachu,deja vu, john q, wiekszosc z denzelem washingtonem lub LIamem nessonem widziałem i szukam innych tego typu :D dzieki za pomoc :P