Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej, podrzućcie proszę jakiś dobry tytuł, thriller lub sensacyjny, warty obejrzenia z ostatnich 2 lat może. Dziękuję i miłego wieczorku.

Pamiętam, że kiedyś w TV oglądałem taki thriller o gościu w szpitalu, który miał narzeczoną, go gdzieś tam zapisali, ale potem ja wrócił to nikt nie wiedział kim on jest, nie było jego danych, nie było tej osoby która go zapisywała, potem gdzieś go tam więzili, chcieli go zabić czy coś. Nie wiem czy opis jest dobry czy...

więcej

Akcja filmu dzieje się w Azji/Japonii - dziennikarz bądź pisarz jest nękany przez ducha dziewczyny, którą w przeszłości zgwałcić - Proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu

Hej. Szukam filmu (chyba z lat 60/70/80, raczej amerykański), o którym mój wujek pamięta tylko tyle:
kilku skazańców kopie rów, przyjeżdża facet pickupem, zabiera jednego (tzn. pomaga mu uciec), na co on odpowiada "Mogłeś ukraść lepszego pickupa, psi synu".
Wiem, że niełatwe zadanie, ale jesteśmy już zdesperowani.

Jak nazywa się film podobny do uwierz w ducha tylko że kobieta miała wypadek.

Szukam horroru chyba z serii typu "Opowieści z dreszczykiem" albo coś podobnego (kiedyś leciały w tv). Film opowiadał o parze nastolatków w amerykańskim college'u, ktorzy odkryli przypadkiem zamknięty szkolny basen i postanowili popływać w ramach randki. W basenie był niewidzialny duch, który później (po posypaniu...

Jest kilka takich filmów i wiem, że się nigdy nie znudzą:
- Wujaszek Buck
- Stój bo mamuśka strzela
- Wróć do mnie
- Harry i Hendersonowie
- F/X
- Not another happy ending
lub filmy w starym kinie :)
(serial: Powrót do Edenu)
Czy macie jakieś swoje propozycje, chętnie obejrzę takich których nie widziałam :]

Cześć, szukam filmu który oglądałem jak byłem dzieckiem. Akcja filmu rozpoczyna się w więzieniu. Główny bohater odsiaduje wyrok, zaprzyjaźnił się z współlokatorem z celi. Podczas jednej z burd więziennych jego przyjaciel zostaje zadźgany nożem i umiera. Główny bohater po wyjściu z więzienia, udaje przed żoną swojego...

więcej

Najbardziej męskim gatunkiem przez kilka dekad był western a gdy złapał zadyszke w latach siedemdziesiątych pojawiły się filmy sensacyjne, które żyły sobie długo, bo az do.2001 roku.
Nagle po 11 września bycie twardzielem przestało być potrzebne. Od 2001 sporadyczmie pojawia się nowy bohater. Jednym z nich jest...

Szukam filmu w ktorym grupa mlodych ludzi na morzu odnajduje statek na ktory musza wejsc aby przetrwac. Tam rozpoczyna sie gra, w której musza pokonac swoje sobowtory a gdy zginą, gra rozpoczyna sie od nowa i tak w kółko.