Sytuacja dzieje się na pustynnych drogach ameryki. Policjant jeżdżący motocyklem zatrzymuje ludzi po czym właścicieli tych samochodów zamyka w bagażnikach ich własnych pojazdów zostawiając na pastwę upalnych temperatur panujących na pustyni. Film starszy, na pewno sprzed 2000 roku.
Dodatkowo policja równolegle do...
Crocodillo_oglądał kiedyś na tv4 film, który był beznadziejnie głupi. Jakiś horror/dreszczowiec o zmutowanych krokodylach/aligatorach na farmie. Po ugryzieniu człowieka on sam zamieniał się też w krokodyla/ aligatora. Na końcu większość z nich została wysadzona w jakimś domu, a jeden z nich (narzeczony głównej laski,...
więcejOglądałem kiedyś na tv4 film, który był beznadziejnie głupi. Jakiś horror/dreszczowiec o zmutowanych krokodylach/aligatorach na farmie. Po ugryzieniu człowieka on sam zamieniał się też w krokodyla/ aligatora. Na końcu większość z nich została wysadzona w jakimś domu, a jeden z nich (narzeczony głównej laski, który...
Oglądałem kiedyś na tv4 film, który był beznadziejnie głupi. Jakiś horror/dreszczowiec o zmutowanych krokodylach/aligatorach na farmie. Po ugryzieniu człowieka on sam zamieniał się też w krokodyla/ aligatora. Na końcu większość z nich została wysadzona w jakimś domu, a jeden z nich (narzeczony głównej laski, który...
Zapowiedź The Farm (2018) przypomniała mi to taki motyw w tym stylu. oglądałem kiedyś film który się zapowiadał na kiczowy horror, a był przesycony perwersją, przemocą i zbitkiem dziwnych motywów.
5ka przyjaciół jadąca gdzieś przez totalne pustkowia (może islandii, albo jakiejś norwegii. Taki klimat mniej więcej)...
Słyszę o lat o tym że ma powstać nowa wersja tego kultowego filmu. Obecnie na Filmwebie jako data premiery jest wymieniany rok 2018. Wie ktoś może czy ten film w ogóle jest kręcony czy to martwy projekt ? A jeśli film ten jest jednak w trakcie produkcji to kiedy dokładnie ma mieć premierę ?
Dramat o pogromcach pedofilów(?), z patologicznej dzielnicy w USA. Grupa składająca się ze starszych facetów, odnajdywali pedofilów i ich zabijali. U jednego młodzieńca w domu, ojczym go molestował i brata, matka udawała, że tego nie widzi. Pogoniła go, jak się dowiedziała o tym. Pamiętam scenę, jak starszy najpierw...
więcejNa początek chcę napisać że bardzo lubię stronę filmweb z sentymentu ale chyba został już tylko sentyment. Już od dłuższego czasu zauważyłam, że twórcy strony filmweb zasypiają ją wieloma "udoskonaleniami". Niestety w praktyce nie do końca to się sprawdza, np. filmy i zwiastuny często nie chcą się otwierać, a jak już...
więcejGratuluję nieudanej przebudowy strony która teraz albo ładuje się 10 razy dłużej albo nie ładuje się wcale.
Witam, w której części dziewczyna wraz z bratem prowadzi zakład samochodowy? Później ten brat ulega bodaj wypadkowi czy coś takiego.
2 ) I drugi film - reklamowany ostatnio na VOD, zapewne nowy, coś z HHH w tytule. Człowiek " reklamowany " jako powiernik Adolfa, który zna wszystkie tajemnice rzeszy. Wydawał się być...