Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

chodzi o piosenke ktora spiewala dziewczyna ktora szla z oslem w czesci 3 (11,40sek) oraz ta sama piosenke spiewali grajacy na gitarze faceci,ktorzy pili razem alkohol

Cześć szukam filmu o tzn stworcach świata, film dzieje się na jakieś która zostaje wysłana garstka ludzi którzy docierają do jakiegoś labiryntu gdzie znajdują salę z jakby jajami, znajdują też odcięta głowę przez drzwi od sali która zabierają na statek, która podczas badania ożywa i wybucha. Jedna kobieta też ma jakby...

więcej

https://www.youtube.com/watch?v=u5KQQWlIgGc XDDDD:)))))

Juz sie pogubiłam

Witam szukam filmu o podobnej tematyce co hooligans. Pierwsza czesc mi sie spodobała i chciałbym obejzec cos podobnego. 2 i 3 czesc juz ogładałem :P
z gory dzieki za pomoc

Czy tylko ja mam wrażenie, że jakość scenariuszy do w/w produkcji gwaltownie się obniżyła? Czym jest to spowodowane? Czy jest to celoww działanie czy po prostu kreatywność i logika jest w defensywiie?

Byle by były krytyczne wobec tej organizacji, jej ideologii i działań .
Mogą to być filmy zarówno fabularne, jak i dokumentalne.

Zły/ tajemnicza chłopak, dobra dziewczyna. Gdzie chłopak broni. Filmy podobne do :
- Zły chłopak (2017)
- Złośnica
- Dary Anioła
- Trzy metry nad niebem
- Zmierch
I najlepiej żeby były nowsze z 2000 roku i wyżej
Z góry dziękuje

Najlepiej jakiś dramat, melodramat, biograficzny albo przygodowy. Albo jakiś film drogi.
Tylko nie z tych najpopularniejszych, bo takie już widziałam.
Nie musi być z najnowszych, ale żeby dało się go obejrzeć w polskiej wersji językowej z lektorem lub napisami.

Oglądałem kiedyś na tv4 film, który był beznadziejnie głupi. Jakiś horror/dreszczowiec o zmutowanych krokodylach/aligatorach na farmie. Po ugryzieniu człowieka on sam zamieniał się też w krokodyla/ aligatora. Na końcu większość z nich została wysadzona w jakimś domu, a jeden z nich (narzeczony głównej laski, który...