Siedzę sobie w kinie... doskonały rząd- nie za blisko, nie za daleko, dużo miejsca na nogi, ogólnie tak w sam raz. Z przejęciem i obserwuję filmik ( był to akurat "6 zmysł"). Na ekranie kondukt żałobny...muzyka do sytuacji odpowiednia...i... nagle... słyszę... ten dźwięk.... Dźwięk... GROSZKÓW wysypywanych na SPODECZEK...
więcejRedakcja tej strony jest niepoważna. Wygrałem w konkursie książkę i film. Oczywiście e-mail z gratulacjami wpadł do folderu spam. W międzyczasie pisałem e-maila z pytaniem co mam zrobić, żadnej odpowiedzi. Po 10 dniach odkryłem wiadomość, szybko odpisałem podając dane. Potem zapytałem w kolejnym e-mailu (kolejnego...
znacie jakies dobre horrory lub thrillery? Najlepiej takie ktore trzymaja w napieciu, psychologiczne itp. Np. cos w stylu " Hush". Szukam czegos naprawde strasznego.
Zapraszam do polubienia i obserwowania nowo otworzonego fanpage oczywiście na temat KINA ;-)
https://www.facebook.com/NajciekawszeKINO/
Kłaniam się.....
Zastanwaiam się nad tym jak bardzo filmy potrafią wpłynąc na egzystencjalny stan człowieka....czy potrafiątrawale zapaśc w pamięci....chodzi mi totaj oczywiście o psychologiczne ujecie tych zagadnień...
Osobiście...moje nastawienie do pwenych sposobów działania i reakcji zmienił film American...
Poszukuję komedi o dwóch kolegach pracujących w fabryce(?). Jeden z nich wynajduje spray, który "unicestwia" psie kupy i zbija na nim fortunę, co poróżnia owych kolegów. Pozdrawiam.
Nie mogę ocenić filmu, kiedy chce ocenić jakikolwiek film, przenosi mnie na stronę główną.
Miał ktoś podobnie ??
Na dachu budynku, chyba hotelu - stoi mężczyzna (kochanek) i zamierza skoczyć, musi popełnić samobójstwo by uratować kochankę przed zemstą jej męża, który dowiedział się o zdradzie. Rozmawia z negocjatorem (czarnoskóry), który też dowiedział się o zdradzie swojej żony i o tym, że 2 dzieci nie są jego biologicznymi...