Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej, szukam filmu ale nie znam tytułu -_-
Film jest o dziewczynce która zgubiła tatę i napotkała zabójcę i uciekła do byłego żołnierza proszę o pomoc

Ten nowy wygląd strony to chyba dla osób z wadą wzroku. Bo co mi takie wielkie ikony, dlaczego nie mogę wybrać ile filmów się wyświetla na stronie ? Doprawdy, czy wszystko musi być jak fejsbuk ? Ja tutaj oceniam filmy, nie mam zamiaru się bawić w zdjęcia tła.

Szukam tytułu filmu
O dziewczynie z której wszyscy się śmiali bo była chyba biedna zbierała śmieci i wgl lecz 1 chłopak się w niej zakochał i napisał dla niej wiersz i go przeczytal na lekcji i ona go za to znienawidzila czy jakoś tak lecz wkońcu się w nim powoli zakochała i wtedy zaczęły się dziać dziwne rzeczy...

Szukam tytułu filmu
O dziewczynie z której wszyscy się śmiali bo była chyba biedna zbierała śmieci i wgl lecz 1 chłopak się w niej zakochał i napisał dla niej wiersz i go przeczytal na lekcji i ona go za to znienawidzila czy jakoś tak lecz wkońcu się w nim powoli zakochała i wtedy zaczęły się dziać dziwne rzeczy...

Już 28.04.2018 otwieramy drzwi dla tych wszystkich, którzy chcą zobaczyć jak wygląda nauka w AMA. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o Nas, chcesz wziąć udział w ciekawych warsztatach i miło spędzić dzień w twórczej atmosferze - zapisz się i przyjdź!
PROGRAM:

1) 9:00 - 10:30 Rejestracja uczestników, oprowadzanie...

więcej

Już 28.04.2018 otwieramy drzwi dla tych wszystkich, którzy chcą zobaczyć jak wygląda nauka w AMA. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o Nas, chcesz wziąć udział w ciekawych warsztatach i miło spędzić dzień w twórczej atmosferze - zapisz się i przyjdź!
PROGRAM:

1) 9:00 - 10:30 Rejestracja uczestników, oprowadzanie...

więcej

Witam wszystkich,
mam nadzieję, że piszę w odpowiedniej zakładce. Wiem, że na niektórych forach
jest na to zwracana uwaga - jeśli to nie tu, poproszę o zasygnalizowanie :)
Otóż szukam filmu, który oglądałam jakiś czas temu. Na pewno był azjatycki, o chłopaku, który po samobójczej śmierci brata (?) wyjeżdża na...

Wiem, że jest nowa szata graficzna - ok. Jest to kiepskie - ale pewnie się przywyczaję.
Ale gdzie jest zakładka z moimi wypowiedziami i gdzie tematy dyskusji, które obserwuję!?

Hej, czy moglibyście polecić jak najwięcej filmów, z takim ogólnym motywem: kobieta poznaje mężczyznę, lecz potem zaczyna podejrzewać, że jest on kimś innym niż myślała...może być też odwrotnie - facet poznaje kobietę, która potem okazuje się zła...lub: kobieta poznaje nową przyjaciółkę lub mężczyzna poznaje nowego...

pamietam tylko,ze mloda dziewczyna walczyla o prawa nad opieka mlodszego rodzenstwa bo miala rodzica alkoholika