Hej, poproszę jak najwięcej filmów, w których głównym motywem jest kosmos, podróże na inne planety, podróże międzygwiezdne, międzygalaktyczne itp. (oprócz „Gwiezdnych wojen”, „Odysei kosmicznej” i „Star Treka”). Mile widziane są filmy, w których bohaterowie spotykają się z istotami z innych planet, z innych światów.
Od kliku lat kilka razy dziennie zaglądałem na stronę Filmwebu. Zakładka "Chcę zobaczyć" była najlepszym przewodnikiem tego co mogę zobaczyć w tv. Rozkład dzienny i godzinowy pozwalał zaplanować dzień i ewentualne nagrania filmów.
Dziś przeżyłem szok. NIE MA MOJEJ ULUBIONEJ ZAKŁADKI!
Ja rozumiem, że komuś trzeba...
Mam pytanie: jak znaleźć teraz w zakładce "Mój filmweb" kiedy będzie w tv emisja filmu jaki mam zaznaczony w ulubionych? I jak wrócić do starego layoutu???? Ten "mój filmweb" już nie jest "mój"
Hej ;)
szukam starego filmu, z tego co pamiętam z gatunku przygodowych bądź romansów. Akcja filmu toczyła się albo na Bliskim Wschodzie albo w Afryce.. Pamiętam, że główni bohaterowie to kobieta (ciemne włosy) i jakiś mężczyzna (chyba amerykanin, dłuższe włosy). Był tam taki wątek, że jakiś szejk albo król wziął tą...
Od tygodnia próbuję znaleźć tytuł filmu, przeczytałam dziesiątki stron na filmwebie w jego poszukiwaniu i nic! Głównym bohaterem jest chłopiec, który podczas wakacji dostał pracę na kąpielisku. Jeździł tam na rowerze w tajemnicy przed rodzicami. Co do reszty nie jestem pewna więc nawet nie pisze żeby nie zmylić; był to...
więcej
Cześć.
Kiedyś oglądałem film - w Stanach mieszkał samotny weteran wojny w Wietnamie. Taki trochę też już dziwak z tej samotności. Odwiedził go kolega, też weteran, prosząc, aby się zajął córką, bo on ma raka i może umrzeć. No i jednak umarł. Zaopiekował się córką. Ale córka w wypadku zginęła.
Dzięki!
Witam
Czy ktoś kojarzy film w którym główny bohater przestaje się starzeć w momencie gdy jego ukochana umiera. Dziewczyna cierpiała na jakąś chorobę przez którą nie mogła przebywać w ciepłych pomieszczeniach.
Pamiętam tylko szczątkowe sceny. Jedną z nich jest akcja w której główny bohater pomaga ojcu ukochanej...