Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam filmu który oglądałem w dzieciństwie. Informacji mam mało :
- nie wydaje mi się aby była to kinówka :D
- była postać kobieta robot ( chyba rola policjanta), czarny skórzany ubiór, potrafiła wydłużać swoje ręce ( coś jak Inspektor Gadżet :D )
- był zły robot ( nie miał ludzkiej formy), i tu najważniejsza...

jakies propozycje?

Czy mi się tylko wydaje, czy też jedyny ostatni powód, dla którego byłem aktywny na tej stronie, a nie na żadnej innej - gustomierz - został bezpardonowo zlikwidowany?!

najprawdopodobniej dla nastolatek, oglądałam go może w 2005 roku, wiem, że jakaś nastolatka miała swojego idola i potem jakimś cudem został on prze nią/kogoś innego porwany (?), to jedyne co pamiętam.
Proszę o pomoc.

Witam,
szukałem takiego postu, ale nie znalazłem dokładnie takiego przypadku (chyba, że źle szukałem :p), wiec zakładam nowy temat z prośbą o pomoc. Mam problem z zaproszeniem znajomego. Wchodzę na profil użytkownika, którego chcę zaprosić (albo on wchodzi na mój) i klikam zaproś znajomego i się nie da. Otóż wyskakuje...

więcej

Jeśli Filmweb nie potrafi moich 2k filmow + 1,2k filmów które chce obejrzeć, powiązać tej bazy danych z dowolnie przeglądanym przeze mnie profilem innego bywalca portalu, to po cholerę ten gadżet wyskakuje jako pierwszy gdy przeglądam filmy innych osób?
Wasze sekretne, wydumane, przetestowane, opatentowane i unikatowe...

więcej

Czy ktoś jest w stanie polecić bazy filmów z czytelnym przeglądem profilu ? Najlepiej takim jaki miał filmweb w niedalekiej przeszłości.

Mam ponad 500 filmów na liście, a to i tak pewnie nie jest to dużo w porównaniu z innymi. Zwykle jak chciałem sobie coś obejrzeć to przewijałem w losowe miejsce i wybierałem na chybił trafił zależnie od dostępności. A teraz?
10 tytułów?
Poważnie dziesięć???
50 stron mam przerzucać? No litości. Ja rozumiem, że chodzi...

więcej