Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu prawdopodobnie o porwaniu mężczyzny, któremu po kolei w białym pokoju odbiera zmysł węchu, słuchu, smaku, dotyku i na końcu wzroku

zatem?

Bardzo dawno temu oglądałam film i niestety bardzo prawdopodobne , że mogę pomieszać wątki . Pamiętam , że był w nim mężczyzna , który znalazł mała dziewczynkę , albo po prostu miał córkę i w głowie siedzi mi imię Sara albo Klara , więc może to coś podobnego . Ona nie była do końca normalna (?) . I pamiętam scenę ,...

Witajcie,

szukam filmu fabularnego produkcji USA emitowanego w TVP 1 w pierwszej połowie lat 90 tych ubiegłego wieku (najprawdopodobniej gdzieś w przedziale lat 1993-1995). Film był emitowano w niedzielę po głównym wydaniu wiadomości po 20. Jest to wzruszająca historia młodego aktywnego, odnoszącego sukcesy zawodowe...

więcej

Witam poszukuje jakiś filmu na wypasie coś w stylu obecność amitylive z tej tematyki z gory dziękuję za sugestie

Witam szukam filmu była taka scena gdzie na sali było zamieszanie i papież krzyczał peace peace ktoś go pchnął i on zaczął wszystkich bić tyle pamiętam może ktoś kojarzy

Czy Leo przeżył, bo lekarka mówi,że rodzice znajdą go przy seestrasse 6 a , Gretka szuka tam dziecka, a nie Leo?

Hej, poszukuję recenzji filmu V jak Vendetta. Nie chodzi mi o taką zwykłą, internetową, tylko z jakiegoś czasopisma, książki. Potrzebuję tego do pracy naukowej, więc czy znacie jakieś godne polecenia artykuły? Może być w języku angielskim/rosyjskim.

Horrory na filmwebie są najbardziej surowo ocenianym gatunkiem filmów. Jedynie kilka premier w ciągu roku ma ocenę powyżej 6.0, a jak już się trafi jakiś powyżej 7.0 to jest perełką. W porównaniu do dramatów czy filmów o wschodnich sztukach walki to jest przepaść (dramaty i filmy o wschodnich sztukach walki, średnio...

więcej

O grupie żołnierzy, podczas ll wojny światowej. Jedna z ostatnich scen to jak zostają odnalezieni przez nazistów kiedy
ukrywają sie w kościele w podziemiach. Naziści nie mogą ich zastrzelić więc odcinaja im drogę ucieczki i wlewają wodę do piwnicy żeby ich utopić.
Przypomniało mi się ostatnio jak w Pradze przez...