Pamiętam, że były piękne pola, podziemie - skały i chyba wróżka lub zaczarowana dziewczyna. Niestety więcej szczegółów nie pamiętam, może to komuś cokolwiek przywiało na myśl? Film chyba przygodowy lub fantastyczny.
Z okazji 20 -lecia portal zaserwował nam zmianę na lepsze..Jak można było usunąć daty emisji filmów które mamy zaznaczone jako do zobaczenia!! + zwiększenie ikonek co skutkuje pojawieniem się podstron. Co za geniusz wpadł na taki chory pomysł. Pomijam fakt iż w wyżej wymienionej zakładce pojawiły się u mnie seriale...
ta zmiana interfejsu to jakiś dramat. wcześniej jak wyświetliłem listę chcę zobaczyć to miałem obok daty emisji. A teraz? Co mi po tym, że się dowiem, ze coś chcę zobaczyć jak nie wiem kiedy będzie w TV. Wasz nowy interfejs to dramat. Jak nie przywrócicie starej wyszukiwarki to likwiduję konto bo w nowej wersji...
Oglądałem kiedyś pewien film i zapomniałem tytułu. Również fabułę i główny temat filmu słabo pamiętam. Pamiętam jedynie to, że kilka/kilkanaście osób zostało zwabionych do jakiegoś dużego domu/willi/posiadłości. Na początku wszyscy siedzieli wokół dużego stołu, a wśród nich był morderca. Pamiętam też motyw związany z...
więceji fajnie że się pojawia moje ocenianie na tej samej zasadzie, co oceny znajomych, np. oceniam se jakiegoś aktora i widzę że to zrobiłem. Zmiana na plus. Pozdrawiam.
jeszcze godzine temu was chwalilem na tle shitbooka i innego zachodniego chlamu, ze pozostaliscie soba, pozostaliscie oryginalni, a wy co zrobiliscie ? Czy zawsze musicie kopiowac zachodni szajs ? Jak to wyglada ? Jakby to byly dwie zupelnie inne strony ... jak wchodzi sie na strone filmu to wyglada fajnie po staremu,...
więcejJak dobrze pamiętam to miał być napad na bank. Wysadzili jakąś furgonetkę pod mostem/wiaduktem . Na koniec uciekają przebrani za strażaków albo policjantów.Bardzo proszę o pomoc. Z gory bardzo dziekuje