Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

film na podstawie mangi, znanej - fajna laska i dwóch jej pomagierów ściga parę (chyba rodzeństwo), różne śmieszne sytuacje, źli, mimo że źli są fajni9 i zabawni, manga znana, leciała kiedyś na Polonia1 nie chce mi się szukać dlatego pytam bo chce se ten film obejrzeć

Wiem że leciala na cartoon network i grali ją normalni ludzie była o rodzinie byli tacy śmieszni rodzice i dzieci mieli oni różne mocy albo byli wampirami brat chyba robił różne kawaly

Poszukuję filmu który kiedyś oglądałam a nie mogę sobie przypomnieć jaki miał tytuł. Opowiada o dwójce ludzi którzy jada na wesele bliskiej im osoby i nagle okazuje się ze partnerzy z którymi mieli iść na ten ślub zostawiają ich- zrywają z nimi . W samolocie wpadają na siebie ponieważ tymi osobami są starzy znajomi...

Hej wszystkim! Szukam filmu, horroru, który kilka lat temu raz oglądałam, ale nie zapamiętałam tytułu i nie mogę go znaleźć, bardzo mnie to dręczy nadal.
Nie pamiętam wszystkiego co tam było, ale mam nadzieję, że ktoś skojarzy. Mianowicie, w tym horrorze stare małżeństwo wyjeżdża gdzieś i zostawia pod opiekę, czy...

Jak się nazywala kreskówka która leciala kiedyś na cartoon network byla o rodzinie grali ich prawdziwi aktorzy mieli oni chyba różne moce.

Po długich poszukiwaniach , niestety bezskutecznych, postanowiłem spróbować tu, licząc że sobie tego nie uroniłem.
Szukam tytułu animowanego filmu/bajki którą widziałem jakoś w 2006-2009 w telewizji na jakiejś bajkowej stacji. Mamy tam postać dziecka (chyba chłopca, ale nie pamiętam dokładnie) mieszkającego w lesie....

więcej

szukam nazwe tego filmu https://www.youtube.com/watch?v=E8_JtJs6itU

Szukam polskiego kina typu Jesteś bogiem czy Poniedziałek Kaliber 44 Nagły Atak Spawacza 1998.

W filmie jest przedstawiony zupełnie zoorganizowany i kontrolowany przez rząd świat, bohaterką jest młoda dziewczyna. w pewnym wieku idą na testy ,,sprawnosciowe'' i przyjdzielają ich do konkretnych frakcji. Dziewczyna nie odnajduje sie w swojej i jest na pewien sposób wyjątkowa, Chciałbym dokonczyć film a juz...

Witam wszystkich! :) Robię pewien projekt na studia (grafika, projektowanie graficzne) i bardzo potrzebuję pomocy.
Mianowicie, chciałabym stworzyć serię plakatów filmowych odpowiadających pewnym poszczególnym tematom.
Jeżeli znacie filmy, które poruszają poniższe tematy, macie jakieś skojarzenia, coś Wam przychodzi...

więcej