Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam

Poszukuję tytułu filmu który oglądałam "jednym okiem" w podróży. Był super, ale przysnęłam (bo po prostu puszczali go dosyć póżno, a ja mega zmęczona byłam)

Dwoje dorosłych już ludzi (rozwiedzeni) postanawia odzyskać swoją emeryturę - jakiś gościu kupił ich (albo mężczyzny) firmę a następnie ona...

witam, szukam filmu ktory lecial jakies 4 lata temu w telewizji, byl on o kobiece ktora zostala skazana za cos, czego nie zrobila. pamietam, ze prosila aby przez kara smierci mogla ostatni raz wyjsc zobaczyc ksiezyc noca. po egzekucji albo jeszcze przed nia (niestety nie pamietam dokladnie" za obrazem w celi czy w...

Poszukuję filmu, w którym ludzie walczą z ogromnymi rybami. Ryby te wabi krew, potrafią poruszać się po lądzie, i pożerają ludzi. Ostatnia scena filmu kończy się tym, jak na ląd zostaje wyrzucony ranny mężczyzna, z wody wychodzą małe rybki i go pożerają. Jeśli ktoś wie co to za film, to byłabym wdzięczna za wskazanie...

więcej

Szukam filmu o nawiązaniu do syzyfowej pracy

Ja oglądałam jakiś film dawno temu xd. Pamietam tylko urywki ale i tak je powiem. 1. Dwie siostry chodzą po lesie i nagle widza taka duża dziuple w której stoi dziewczynka i te siostry do niej podchodzą, pytają się czy wszystko w porządku. I ta dziewczynka zamienia się w czarownice (w międzyczasie te siostry używają...

więcej

Od kilku lat szukam filmu. Oglądałem go jako małolat i za cholerę nie pamiętam obsady ani tytułu. Z tego co się orientuję nie byli to aktorzy przynajmniej wtedy dla mnie rozpoznawalni. Ale do rzeczy. Film opowiada historię 3 przyjaciół akcja rozgrywa się w USA NY może Chickago. Lata 90 lub 80. Marzeniem chłopaków jest...

więcej

szukam filmu o 4 dziewczynach które wybrały sie na wycieczke i na granicy zostały wrobione w narkotyki i zostały zatrzymane w więzieniu

Szukam nazwy zagranicznego filmu, dość starego (lata 80 lub 90) Zapamiętałem wyłącznie scenę kiedy podczas jakiegoś przesłuchania gościowi przewiercają kolano wiertarką. Tematyka filmu to chyba jakieś oddziały specjalne czy coś... nie jestem pewien

Szukam filmu o nawiązaniu do syzyfowej pracy

widziałem kiedyś w tv taką współczesną wersje monte christo
nie znam tytułu żeby poszukać na legalnych i nie legalnych serwerach
pamięta ktoś ten film? niektóre lecą na TNT czy Paramount co tydzień, tego nie spotkałem...