Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałam go dawno temu. Cała fabuła opierała się na opowieści starszego meżczyzny, który chodząc po ciemnych pomieszczeniach (prawdopodobnie terenie obozu) opowiadał o obozie koncentracyjnym. Mówił tak ciekawie, że słuchając go miało sie wrazenie, że widzi się to na własne oczy. Nigdy więcej nie widziałam nic o tym...

więcej

To na 51% był serial, ale scena ta mogła być w filmie. Na pniu obcięli czarnoskóremu mężczyźnie dłoń siekierą za kradzież. Pamiętam też, że potem mężczyzna zakopał tą dłoń.

Witam
Dosc dawno temu ok. 10 lub 11 lat temu ogladalem film z kuzynami, niestety nie pamietamy tytulu, a z filmu pamiętam tylko urywki:
Pamiętam scene morderstwa pewnej kobiety w kabinie, w toalecie przez uduszenie linka
Film byl chyba ogolnie o jakims zabojcy, ktory wybieral tylko kobiety, ale tego nie jestem juz...

więcej

Motyw przestrzeni, która się wydaje być większa niż w rzeczywistości, przyczepa kempingowa, która zamienia się w pałac. Gdzieś na dnie pamięci, gdzie ja to odnajdę?

Witam. Może znajdzie się ktoś kto odpowie mi na 1 pytanko. Jak usunąć zapamiętane emaile na fb w telefonie? Na pc wystarczy usunac historie a w tel?

Przypomnial mi sie ostatnio film tylko nie pamietam tytulu. Byl sobie chlopak ktory chyba siedzial z jakas mafia. Ci gangsterzy bali sie ze chlopak cos powie i na koncu pamietam bylo im smutno ze musieli go zabic, poniewaz chlopak zżył sie z nimi bardzo imprezowal itd. A na koncu bylo im bardzo smutno jak go zabijali...

więcej

Witam, wlasnie przypomnialam sobie o pewnym filmie, ktory kiedys zdarzylo mi sie obejrzec, ale za nic nie moge pzrypomniec sobie tytulu, a chetnie bym go jeszcze raz zobaczyla.
Wiec, akcja filmu z tego co pamietam toczy sie w Anglii i skupia sie na pewnej starszej pani, ktora mieszka w samochodzie i zatrzymuje sie...

to było wieki temu. ja mały byłem. był pisarz i miał wypadek. noę chyba złamał. jakaś pani przgarnęła o do domu. dała mu łóżko i leżał. ta pani się nim opiekowała. nie chciała by wyzdrowiał. on był dla niej sławny. on zdrowiał a ona robiła wszystko by on jej nie opuścił. na końcu była bitwa o wolność i pisarz ją...

Pamiętam tylko motyw jak ktoś próbuje wyjechać samochodem z miasta ale za każdym razem do niego wraca. Droga zaczyna się świecić i wraca. Kojarzy ktoś?

Szukam czegoś np. z Afryką w tle.