Szukam filmu w którym była postać kobiety, która przychodziła do dzieci gdy płakały, kobieta ta zbliżała się coraz bardziej do dziecka, to był chyba jakiś duch lub zjawa a jej imię/nazwa zaczynała się na "s" lub "sz" najprawdopodobniej, dzięki z gory za pomoc
Hej.Jestem tu nowy :)
I mocno zdesperowany.Szukam filmu,który oglądałem jakiś czas temu i za Chiny nie mogę go znaleźć.Tytuł wypadł mi z głowy :(((
Akcja jak dobrze pamiętam rozgrywa się w USA.Umiera starsza pani,właścicielka bodajże motelu.Po jej śmierci tym motelem zajmował się dozorca,ale po jakimś czasie...
Witam szukam od paru dni Filmu ( ponieważ zapomniałem nazwy)
Film może zbyt ambitny nie jest ale dawno go nie oglądałem i chciałbym go zobaczyć
mianowicie :
Historia filmu mniej więcej opowiada o facecie który jeździł kosiarką na Stadion był "nosiwodą" następnie został członkiem zespołu
i musiał iść do...
Witam , szukam filmu w klimacie Projekt Almanach nie chodzi mi to o motyw podróży w czasie ale głównie o tą przygodę . Czyli grupa przyjaciół przeżywa przygodę podobne odczucia miałem oglądając Królowie lata (2013) może ktoś zrozumie o co mi chodzi :D
Hej, szukam filmu z gatunku thriller, kiedyś (a przynajmniej tak mi się wydaje) często emitowany był w telewizji, wydaję mi się, że głównie tvn.
Do drzwi domu jakiegoś młodego małżeństwa pukają mężczyźni (2 albo 3) z prośbą o pomoc. Twierdzą, że samochód im się zepsuł, czy coś takiego. W każdym razie potem napadają...
Witam! Poszukuję filmów z kategorii przygodowe lub komedia których akcja toczy sie w latach 30,40,50 w USA.
Film leciał w telewizji w Boże Narodzenie 2011 roku na TVP1, TVP2, Polsacie lub TVN, któryś z tych. Opowiadał o młodej kobiecie (bodajże kasztanowe włosy) która opuszcza swój dom żeby szukać swojego pochodzenia, rodu coś takiego. Kręci się na dworach i mieszka u różnych mężczyzn żeby znaleźć swego ojca. Była tam taka...
więcejolądałem w kinie dzieś w 2004 roku. była dziewczyna co kochała zmarłych i chciała się z nimi kochać. zatrudniła się w zakładzie porzebowym i tam miała mase zmarłych. miała normalnego faceta, ale seks z nim jej nie bawił. wolała zmarłych. tyle tylko pamiętam.
Hej, szukam filmów, w których grupa ludzi znajduje się na odizolowanej od reszty świata przestrzeni na której dzieje się coś niewytłumaczalnego i zaczynają popadać w paranoję. To co widziałem:
-The Thing (stacja badawcza)
-Below (okręt podwodny)
-The Abyss (podwodna stacja)
-Sphere
-Obcy (pierwsze 2...