Jak w tytule. Film był dosyć nietypowy, ale przypominał mi ,,Dziewczynę w czerwonej pelerynie". Główna bohaterka to młoda dziewczyna, żyjąca w takiej typowej XVIII-wiecznej wiosce. Charakterystyczne jest to, że mieszkańcy są bardzo religijni i nie mogą wychodzić poza umówione granice i jest jeden kolor, który uważają...
więcej
Witam, mam pytanie, jakie znacie interesujące kanały na YT, w których autorzy nabijają się z kiepskich filmów. Chodzi głównie o angielskojęzyczne, ale jeśli są też dobre polskie kanały, które znacie, to również piszcie. (jeśli dubluję temat, a wiecie gdzie znaleźć podobny, proszę o linka).
Sam znam tylko, świetną...
nie pamiętam tytułu,tylko następujące wydarzenie dwie amerykanki wybierają się na wakacje chyba do Azji do Tybetu,tam sptykają je kłopoty,pomaga im w ucieczce milczący mnich.Kobiety na koniec filmu mają łyse głowy.Może ktoś pamięta tytul tego filmu bardzo proszę.
Witam.
Poszukuję komedii o agentach, coś w podobie do johnny English ale w tamtym filmie była para agentów. Mężczyzna i kobieta pod koniec tego filmu zeszli się i byli parą. Ze szczegółów to pamiętam jeszcze że był atak na baze agentów i mężczyzna przywalił gaśnicą głównemu szefowi.
Witam wszystkich serdczenie!
Kilka lat temu oglądałem film o amerykańskiej prawdopodobnie dziennikarce, która poleciała do jednego z krajów typu Korea Płń. (nie pamiętam o jaki kraj chodziło) wdała się prawdopodobnie w jakiś spisek bądź nagrała coś co nie powinna i całe państwo rzuciło się na aresztowanie jej. Z...
Witajcie ;)
Szukam na FilmWeb filmów, które opowiadają o dręczeniu Żydów, żydowskich gettach, nie tylko warszawskim, ale i z innych miast. Stworzyłam listę filmów o Holocauście, ale mam wrażenie, że to niemożliwe, żeby ich było tak mało...
Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje, piszcie :)
FILMY O HOLOCAUŚCIE I NIE...
Syn kandydata na prezydenta burmistrza bawi się w rapera gangstera. Jest to komedia. Kiedy on myśli że to zabawa jest faktycznie w jakimś gangu. Syn to biała rasa. W trakcie filmu spędza czas z taką czarnoskóra dziewczyna. Występował w takiej czapce. Jego ojciec prowadzi jakieś kampanię i nie zwraca uwagę na syna. Kto...
więcej