pierwszy opowiadal o wojowniczce imieniem lotus,ukazał się jej jakich duch na początku,póżniej ona znalazła żółwie i walczyła z nimi,a drugi był o białym króliku samuraju z mieczem,który pokonał bez trudu trzech przeciwnikow naraz,a jak spotkal shre4ddera to ten ostatani podstępem wygrał pojedynek,bo miecz królika...
"Kończe 93 lata w najbliższy weeknd" czy jakoś tak. Nauczyciel się pytał na lekcji czy ktoś go zna i nikt nie wiedział więc może ktoś tutaj wie? Z góry dziękuję :)
Witam, szukam filmu, pamiętam z niego jedną szczególną scenę, gdzie 2 chłopaków postanowiło zrobić żart koleżankom na imprezie i udawali ze jeden z nich umarl(chyba chodziło o to, ze się zachłysnął czy coś) i powiedział ze muszą go wywieźć i utopić bo inaczej będzie źle, one pijane się zgodziły i poszły nad rzeke i ten...
więcejWitam wszystkich, szukam filmu polskiego,z 2017 lub 2018 w którym kobieta hetero mająca chłopaka lub męża poznaje kobietę w której się zakochuje. Nie mogę go znaleźć. Z góry dziękuję :)
Szukam filmu o liceum amerykancmskim
Była tam dziewczyna która pomagała w schronisku i grupka fejmów i szczerze to tyle pamiętam pomocyyy
Witam wszystkich. Przypomniałem sobie dzisiaj o 3 filmach, które widziałem jakoś w
pierwszej połowie lat 90-tych.
Wszystkie skupiały się na locie samolotem.
Pierwszy, film oparty był chyba na faktach. Lot boeinga, któremu nawaliły wszystkie silniki, a
piloci wylądowali nim jak szybowcem. Film zaczynał się od...
Pamiętam to jak przez mgłę, ale jestem na 99,9 % pewny, że to nie mógł być sen. Oglądałem jakąś fabularną wersję "Dragon Balla", z tym że główny bohater był ubrany w całkowicie białe kimono. Wydaje mi się, że nie nazywał się Goku, ale jakoś w stylu Monkey albo coś innego. Cała fabuła filmu była podobna do tej...
Prawdopodobnie włoska komedia opowiadająca jak bóg stworzył Adama i Ewę oraz drugą parę. Adam i Ewa byli piękni, natomiast ta druga para była brzydka i bóg ich wygnał z raju. Od tamtej pory musieli żyć poza rajem. Ten wygnany mężczyzna nadawał nazwy wszystkiemu na świecie. Później film opisuję tak jakby narodziny...
Pilneeee!!!
Jakiś rok temu oglądałam bardzo ciekawy film ale nie pamiętam tytułu film jest o kobiecie która późnej mężczyznę w kawiarni po tym spotkaniu mężczyzna się zakochuje i śledzi ją oraz prześladuje była taka sytuacja ze sasiadke kobiety zepchną ze schodów chowa się u niej w szafie oraz pod łóżkiem jeżeli ktoś...