Wiecie może jak nazywa się ten film z piosenki- małpa-chcesz romantyk? O dziewczynie I chłopaku taki romantyczny tam była scena że nagrywał ją w aucie na przykład
Chodzi mi o filmy gdzie zaczyna się grać w jakąś grę i dzieje sie potem to samo w zyciu , bardziej chodzi mi o thrillery,horrory, nie takie filmy jak Jumanji czy piksele, tylko niewymieniajcie piły :P chodzi o gre na konsole pc co przenosi do rzeczywistosci ,są takie??
Dawno temu oglądałem z kuzynkami taki horror(?), kurczę nie pamietam jak on się nazywa:( ale mniej więcej pamietam niektóre sceny, chyba chodziło w nim o to, że młode małżeństwo wprowadziło się do domu w lesie i tam był jakiś pedofil i ta laska któregoś dnia wyszła z domu i w środku lasu stał ten koleś i odsłonił...
Szukam tego podkładu od CZTERECH dni. Znam tą piosenkę, to na pewno jest z jakiegoś filmu, prawdopodobnie związanego z duchami, lub opętaniami. Już wytrzymać nie mogę, ktokolwiek mi pomoże? Zrobiłem już wszystko, co mogłem... Jesteście chyba moją ostatnią nadzieją. Ten YouTuber już raczej mi nie...
Chciałem obejrzeć teraz inny film w TNT. Ale ramówka nie zgadza sié z tym co w TV. Ale w tej chwili jest ciekawy film czarno-biały, więc pewnie z lat 50 lub 60 o lwie, ale chyba nie dokońca dzikim. Oprócz tego są żołnierze. Ktoś kojarzy tytuł?
"Mistyka kobiecości" Betty Friedan opowiada o tzw syndromie kobiet, które tylko powierzchownie były szczęśliwe. W rzeczywistości odczuwały głęboką pustkę wewnętrzną. Koniec wojny i powrót mężczyzn z frontu, cofnął kobiety do domu tworząc mit szczęśliwości kobiety - wokół ogniska domowego, dającą życie kolejnym...
Szukam filmów, które ukazują w jaki sposób działają firmy farmaceutyczne. Potrzebuje jak najwięcej info do pracy magisterskiej "Mechanizmy perswazyjne w reklamach wyrobów branży farmaceutycznej. Analiza wybranych przykładów". Jeśli ktoś z Was może mi podsunąć pare tytułów, to będę bardzo wdzięczna! :)
PS: mogą być...
Od paru dni szukam filmu z którego pamiętam tylko jedną scenę
W scenie tej paru bohaterów 5-8 ucieka przed armia (tak mi się wydaje) przez zamarznięte jezioro w górach. Zatrzymują strzelają z łuków , wiem że jezioro pęka.
Jeśli ktoś zna tytuł to bardzo bym prosił
Szukam filmu , w którym małżonkowie wyjezdzaja gdzies i zostawiaja synow pod opieką niani. Ci, chyba w niej zakochani sciągają do domu jej kolegów/chłopakow i ich zabijają. Plsss help ludziska
Witam. Szukam filmu w ww. tematyce. Policjant o długich włosach, film zaczyna się, jak ten wchodzi z łysym partnerem do jakiego zakładu, próbuje dogadać się z ruskim handlarzem broni, ten zaś zaczyna go podejrzewać o bycie gliną, więc strzela do swojego partnera, który opieprza go po wszystkim a on sam zostaje...