Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W linku poniżej znajduje się spacja, którą należy usunąć aby przejść do tych urywków z filmów.

https://www.youtube. com/watch?v=211osOYCjco&list=WL&index=1

interesuje sie zyciem w galaktce i wszystkie dokumenty dotyczace tej kwesti interesuja mnie.ogladalm juz wiele,niektore sa kiepskie ale niektore naprawde wspaniale.

...film "wyświetlony" w tym samym roku w TVP (...nie wiem czy nie pomyliłam daty projekcji w TVP)..po ok. pół roku prezenterka albo prezenter zapowiedział film, że niby to kontynuacja tego filmu...Pamiętam scenę, że facet w kombinezonie szedł przez fajne plenery...zobaczył ptaszka i zdjął kombinezon i wykapał się w...

Witam. Poszukuję filmu z lat 70-80 (tak mi się wydaje)...Na pewno w tych latach wyświetlany był w TVP i jeśli dobrze pamiętam to w trakcie trwania świąt...Akcja filmu rozgrywała się w kinie podczas projekcji westrn'u...Gdy widzowie oglądali scenę pojedynku dwóch rewolwerowców jeden z nich zamiast mierzyć do przeciwnika...

więcej

Witajcie!

Przypomniał mi się niedawno pewien film z dzieciństwa, który

oglądałem dziesiątki razy. Coś było tam z 3 braćmi, którzy chcieli

nauczyć się karate. Mieli chyba ojca, który mówił im o

konfucjonizmie (zapamiętam to dobrze, bo nie rozumiałem wówczas

tego słowa, miałem z 7 lat). W scenie...

Grafika google pokazuje mi zdjęcia z podpisami aktorek, ale nie mogę dotrzeć do tytułu.

http://www.cinema.de/bilder/ulrike-krumbiegel,1586335.html

Film podobny do więźnia z labiryntu lub jakiś si fi o zagadkach np są w pułapce muszą rozwiązać zagadkę żeby się wydostać coś w tym stylu fajnie jakby były 2000r+ troszkę nowsze żeby były mogą być oczywiście starsze ale po prostu bym wolał takie

czesc szukam jakiegos ciekawego filmu dotyczacego branzy informatycznej programistach hakerach itp.

film zaczyna sie tak ze dziewczyna przychodzi do nowej szkoly, i odrazu na schodach poznaje chlopaka ktorego probuje najpierw zmanipulowac potem chce go pchnac do samobojstwa, potem okazuje sie ze z ostatniej szkoly odeszla bo jej byly chlopak tez popelnil samobojstwo.

Witam, poszukuję filmu gdzie są starzy, młodzi, kalecy i biegają przez jakieś budynki, a kto wejdzie na trawnik i będzie zdublowany ten zginie. Pozdrawiam i dzięki