pamietam tylko ze jakis facet gobil autem jakichs chlopakow(ktorzy uciekali autem) i jeden z nich powiedzial,ze ten facet to alfons i chce ich zabic i ich ściga,a drugi na to'''jutro mam sprawdzian z trygonomertii a ściga mnie alfons zabójca''
hej ten filmy zaczynał sie tak ze jakaś dziwczyna z rodziną wyjechły n awkacje do babci ci coś takiego i jej siostra chciałą sie wbić na impreze do dziewczyny takiego sławnego chopaka i ta jej siostra pojechałą ją zawieśc i on przez przyupadek na niego wpadła i sie tak poznali i ona zwymiotowałą na buty jejgo kolegi...
więcejCześć, szukam tytułu filmu. Premier Belgii poddany szantażom ma zabić prezydent Usa na planowanym z Nią spotkaniu. Wciągnięta jest w to jego rodzina (żona i dzieci), kochanka i rzekoma ochrona Pani Prezydent. Happy end of course. Produkcja z tych lat, ktoś zna?
Szukam filmu w ktorym dwóch mężczyzn zamieszkuje w namiocie na posiadlosci dwoch kobiet. Wpuszczani do domu są tylko wtedy gdy chce im sie uprawias seks. Na koniec filmu jeden z nich zostaje z jedna z kobiet poniewaz sie zakochal a jego przyjaciel wyrusza dalej
Arcydzieła o których mało kto wie, albo filmy które zostały pokrzywdzone przez akademię filmową. Wymieniajcie swoje typy, bo takich szukam, dzięki z góry. A oto parę moich:
>>Kolor Purpury. Zapomniane arcydzieło Spielberga. Jedenaście nominacji, zero statuetek. Został zmiażdżony przez Pożegnanie Z Afryką....
Próbuję znaleźć dwa tytuły, które oglądałem pewnie z 10 lat temu ale bez skutku, pomóżcie użytkownicy.
Niestety pamiętam tylko po jednej scenie z obu.
1 film. Jakaś grupa żołnierzy (aliantów chyba) wrzuca granat do budynku, a potem okazuję się, że w budynku byli sami cywile kobiety/dzieci. Akcja rozgrywa się w...
Poszukuję filmów typu: Atomic Blonde, Czerwona Jaskółka, Kryptonim UNCLE, coś tego typu godnego polecenia. Pomożecie? :)
Film pochodzi z 2014 roku.
Fabuła
Na początku znajduję chłopaka, historia miłosna etc potem dziewczyna jadąc (chyba) do babci razem z rodziną ulega wypadkowi, matka dziewczyny umiera na miejscu a jej brat i ojciec oraz ona walczą o życie, tymczasem ona jest jakby duchem i obserwuje wszystko co sie dzieje w szpitalu...
Jest to film o psychicznie chorym chłopaku który pracuje u starszego od siebie małżeństwa. Zakochuje się w kobiecie i Ona zachodzi z nim w ciążę. Chłopak próbuje chyba ich zabić. Wiem że akcja toczy się w jakimś małym miasteczku,ta praca chyba polegała na łowieniu ryb o ile się nie mylę albo jakaś praca w warsztacie...
więcej
Witajcie,
Poszukuje tytułu komedii dla tego że nie pamiętam, a pamiętam tylko urywki scen. Może się domyślicie o jaką chodzi.
Było to na pewno o dwóch kobietach (sprzątaczkach/pokojówkach), gdzie jedna okradała właściciela domu i druga to przyuważyła. Mówiąc że to się więcej nie powtórzy i prosiła żeby nic nie...