Witam, poszukuję filmu gdzie są starzy, młodzi, kalecy i biegają przez jakieś budynki, a kto wejdzie na trawnik i będzie zdublowany ten zginie. Pozdrawiam i dzięki
1) Horror. O opętaniu. Jakiś taki stary dom chyba w środku lasu, młoda dziewczyna chodzi wręcz po nocach po suficie, jej rodzina doskonale wie, co się dzieje, ale mimo to ona zawsze musi spać w tym wielkim pokoju sama i nikogo z nią nie ma.
2) Chyba też horror. Ktoś ogląda nagranie z przesłuchania policyjnego jakiegoś...
Hej, szukam filmu z gatunku thriller, kiedyś (a przynajmniej tak mi się wydaje) często emitowany był w telewizji, wydaję mi się, że głównie tvn.
Do drzwi domu jakiegoś młodego małżeństwa pukają mężczyźni (2 albo 3) z prośbą o pomoc. Twierdzą, że samochód im się zepsuł, czy coś takiego. W każdym razie potem napadają...
Witam, czy mógłby mi ktoś podać namiary na te filmy (z lektorem, ewentualnie z napisami) - tak, żebym nie musiał się nigdzie logować, zakładać konta itd.
Poszukuje filmów Ultimax Force z 1986 roku oraz Godzina Próby z R.Lowe (The Finest Hour), ktoś coś ma pomoże?
Witam, od dłuższego czasu staram się oglądać coraz więcej polskich filmów. Niestety przebrnąć przez te Himalaje syfu jakie są masowo produkowane bywa wyczerpujące :) Wierzę (i w sumie wiem :) ), że u nas też potrafią zrobić dobry, ambitny film, opowiadający ciekawą historię, jest obsadzony przez dobrze grających...