Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, poszukuję filmu gdzie są starzy, młodzi, kalecy i biegają przez jakieś budynki, a kto wejdzie na trawnik i będzie zdublowany ten zginie. Pozdrawiam i dzięki

Informacje podał NaTemat a źródłem jest polski oddział Disneya

Jak nazywa się film z teledysku ''Bezpowrotnie'' (Brake Blend)

1) Horror. O opętaniu. Jakiś taki stary dom chyba w środku lasu, młoda dziewczyna chodzi wręcz po nocach po suficie, jej rodzina doskonale wie, co się dzieje, ale mimo to ona zawsze musi spać w tym wielkim pokoju sama i nikogo z nią nie ma.
2) Chyba też horror. Ktoś ogląda nagranie z przesłuchania policyjnego jakiegoś...

więcej

Hej, szukam filmu z gatunku thriller, kiedyś (a przynajmniej tak mi się wydaje) często emitowany był w telewizji, wydaję mi się, że głównie tvn.
Do drzwi domu jakiegoś młodego małżeństwa pukają mężczyźni (2 albo 3) z prośbą o pomoc. Twierdzą, że samochód im się zepsuł, czy coś takiego. W każdym razie potem napadają...

więcej

Witam, czy mógłby mi ktoś podać namiary na te filmy (z lektorem, ewentualnie z napisami) - tak, żebym nie musiał się nigdzie logować, zakładać konta itd.

Poszukuje filmów Ultimax Force z 1986 roku oraz Godzina Próby z R.Lowe (The Finest Hour), ktoś coś ma pomoże?

Coś 9 rozwiązywaniu zagadek najlepiej si fi walka o życie itp

Witam, od dłuższego czasu staram się oglądać coraz więcej polskich filmów. Niestety przebrnąć przez te Himalaje syfu jakie są masowo produkowane bywa wyczerpujące :) Wierzę (i w sumie wiem :) ), że u nas też potrafią zrobić dobry, ambitny film, opowiadający ciekawą historię, jest obsadzony przez dobrze grających...

Pilnie poszukuje filmów, które moge wykorzystać do tematu maturalnego o symboliźmie.