Witajcie,
Poszukuje tytułu komedii dla tego że nie pamiętam, a pamiętam tylko urywki scen. Może się domyślicie o jaką chodzi.
Było to na pewno o dwóch kobietach (sprzątaczkach/pokojówkach), gdzie jedna okradała właściciela domu i druga to przyuważyła. Mówiąc że to się więcej nie powtórzy i prosiła żeby nic nie...
dziewczyna w pokoju obudzila sie na lozku,wyszla z domu na cmentarz,prez ten czas jakis facet furgonetka jechal po szosie czy busem
Witam szukam filmu otóż małżeństwo czarne, meżczyzna stał sie sparaliżowany (nie pamietam w jaki sposob) i jego zona sie nad nim znecała psychicznie i fizycznie, pamietam ze jedli obiad przy takim długim stole po dwoch stronach i ona tak sunęła tym talerzem w jego strone i kpiła, że ma to jeśc itd. chyba raz próbowała...
więcejHej poszukuje filmu którego oglądałam jakies 5lat temu . Pamietam że na początku było pokazane że dziewczynka widzi jak jakiś gangster pomycha jej ojca na tory nadjeżdzającego metra. Póżniej pamiętam że ona miała misia a w środku był ukryty przez ojca diament. Było coś jeszcze że ta dziewczynka wylądowała w szpitalu...
więcejWitam.Lata 90-te,film pokazywany w Polsce na jakimś kanale ogólnodostępnym.Pamiętam tylko końcową scenę.USA,Chiny i może jeszcze inne państwa ,wystrzeliły nawzajem rakiety z głowicami atomowymi.I głęboko pod ziemią w specjalnym schronie siedzi prezydent albo pierwszy sekretarz Chin i pali cygaro,robiąc dużo dymu i...
Film z koncowki lat 90/ poczatku XXI wieku. O dziewczynie ktora boi sie swojego ojczyma, matka ja olewa wiec ucieka z domu z jakims dziwnym facetem. Film pamietam bardzo slabo bo ogladalam prawie dwie dekady temu. Ogolnie bardzo malo w nim mowili, w zasadzie nie bylo dialogow, glownie bylo slychac mysli w glowie...
Nie pamiętam dokładnie o co w nim chodziło, ani kto w nim grał, ale zapadła mi w pamięci ostatnia scena (chyba ostatnia :D) filmu gdzie to główny bohater (był on chyba jakimś kapitanem) traci głowę( zostaje ścięta przez kata). Ale jego oprawcy pozwoliły mu ratować swoją załogę w taki sposób, że jego ciało bez głowy...
więcej
Chciałbym sobie obejrzeć jeszcze raz pewien film ze względu na to, że już zupełnie o nim zapomniałem, a był dość ciekawy.
Wybaczcie, jeśli źle nakieruję.
Wszystko działo się w jednym, białym pomieszczeniu z prawdopodobnie lustrem weneckim i kamerą, była grupka ludzi zdających test na konkretnych zasadach. Wśród...
Witam, szukam filmu którego oglądałem jakieś 10 lat temu albo nawet więcej, film z tego co pamiętam z lat około 90, ogólnie z tego co pamiętam to dziewczyna nagle dowiaduje się że ma raka lub inną nieuleczalną chorobę, lekarze jej dawali parę miesięcy życia, nie miała chyba rodziny, zbierała na wymarzone mieszkanie,...
więcej