Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witajcie,
Poszukuje tytułu komedii dla tego że nie pamiętam, a pamiętam tylko urywki scen. Może się domyślicie o jaką chodzi.
Było to na pewno o dwóch kobietach (sprzątaczkach/pokojówkach), gdzie jedna okradała właściciela domu i druga to przyuważyła. Mówiąc że to się więcej nie powtórzy i prosiła żeby nic nie...

dziewczyna w pokoju obudzila sie na lozku,wyszla z domu na cmentarz,prez ten czas jakis facet furgonetka jechal po szosie czy busem

Witam szukam filmu otóż małżeństwo czarne, meżczyzna stał sie sparaliżowany (nie pamietam w jaki sposob) i jego zona sie nad nim znecała psychicznie i fizycznie, pamietam ze jedli obiad przy takim długim stole po dwoch stronach i ona tak sunęła tym talerzem w jego strone i kpiła, że ma to jeśc itd. chyba raz próbowała...

więcej

Hej poszukuje filmu którego oglądałam jakies 5lat temu . Pamietam że na początku było pokazane że dziewczynka widzi jak jakiś gangster pomycha jej ojca na tory nadjeżdzającego metra. Póżniej pamiętam że ona miała misia a w środku był ukryty przez ojca diament. Było coś jeszcze że ta dziewczynka wylądowała w szpitalu...

więcej

Witam.Lata 90-te,film pokazywany w Polsce na jakimś kanale ogólnodostępnym.Pamiętam tylko końcową scenę.USA,Chiny i może jeszcze inne państwa ,wystrzeliły nawzajem rakiety z głowicami atomowymi.I głęboko pod ziemią w specjalnym schronie siedzi prezydent albo pierwszy sekretarz Chin i pali cygaro,robiąc dużo dymu i...

Film z koncowki lat 90/ poczatku XXI wieku. O dziewczynie ktora boi sie swojego ojczyma, matka ja olewa wiec ucieka z domu z jakims dziwnym facetem. Film pamietam bardzo slabo bo ogladalam prawie dwie dekady temu. Ogolnie bardzo malo w nim mowili, w zasadzie nie bylo dialogow, glownie bylo slychac mysli w glowie...

Nie pamiętam dokładnie o co w nim chodziło, ani kto w nim grał, ale zapadła mi w pamięci ostatnia scena (chyba ostatnia :D) filmu gdzie to główny bohater (był on chyba jakimś kapitanem) traci głowę( zostaje ścięta przez kata). Ale jego oprawcy pozwoliły mu ratować swoją załogę w taki sposób, że jego ciało bez głowy...

więcej

Chciałbym sobie obejrzeć jeszcze raz pewien film ze względu na to, że już zupełnie o nim zapomniałem, a był dość ciekawy.

Wybaczcie, jeśli źle nakieruję.
Wszystko działo się w jednym, białym pomieszczeniu z prawdopodobnie lustrem weneckim i kamerą, była grupka ludzi zdających test na konkretnych zasadach. Wśród...

Witam, szukam filmu którego oglądałem jakieś 10 lat temu albo nawet więcej, film z tego co pamiętam z lat około 90, ogólnie z tego co pamiętam to dziewczyna nagle dowiaduje się że ma raka lub inną nieuleczalną chorobę, lekarze jej dawali parę miesięcy życia, nie miała chyba rodziny, zbierała na wymarzone mieszkanie,...

więcej

Znacie jakies filmy z motywem kazirodztwa? Niekoniecznie jako główny wątek filmu