Witam, poszukuję filmów:
1. Gdzie główny bohater agent-wtyka wkracza w szeregi jakiejś organizacji przestępczej i infiltruje ją "od wewnątrz". Byle by to nie była komedia.
2. Filmy o zakazanej miłości/romansie np między kuzynem i kuzynką / macochą a pasierbem itp oraz filmy w stylu "Idealne matki", "Hallam Foe"...
Szukam 3 filmów wszystkie oglądałem bardzo dawno temu około 12-13 lat temu wydaje mi się że te fimy pochodzą z lat 9X max wczesne 200X.
1.Pamiętam że w tym filmie wszyscy zaczęli opiekować się umierającym dziadkiem aby dostać po nim spadek.
2.Tutaj pamiętam że mężczyzna opiekował się chłopcem i z tego co mi się...
Witam! Film czechosłowacki albo radziecki, może lata 80., bajka o młodym facecie, który z kolegą imieniem Wodnik idzie do karczmy Pokuta, ale nie wiedzą, że ta karczma tak się nazywa. Tam jeden z nich poznaje dziewczynę, która ma imię w stylu Mailena. Dopiero jak poznają nazwę karczma, okazuje się, że to jakaś...
demons 1985 lektor,hogans'heroes 1965-1971lektor,the story of ricky 1991lektor,robowarlektor> ,captain planet and planeteers 1990-1996> dubbing pl sezony 3-6,the ,bonanza 1959 wszystkie sezony z lektorem,,,fist of> legend 1994, lektor> Zhong Nan Hai bao biao 1994, lektorincident 1967 lektor,,road rage> 1999, lektor>...
więcej
Witajcie,
Szukam komedii, jedyna scena jaka pamietam to początek, otyła kobieta chciała się wylaszczyc i poszła do jakiegoś garażu gdzie zrobili z niej super laske, paznokcie jej szlifowali szlifierka itd, ogólnie film absurdalny i prześmiewczy. Ktoś kojarzy?
Witam, mam nadzieję ze pomożecie. Mianowicie szukam filmu, ale nie za dokładnie potrafię go opisac. Dziewczyna przyjechała do Afryki szukala informacji o swoim ojcu chyba? Nie jestem tego pewna, wiem że gdzieś przyjechala i czegoś szukała hehe;) czarnoskórzy źle na nią reagowali, ostrzegali żeby nie wypytywała. Byli...
więcej
Cześć,
zwracam się do was z prośbą o pomoc w odnalezieniu tytułu filmu. Pamiętam tylko rąbek fabuły, ale prezentuje się ona tak: Pewien chłopak zachorował i musieli mu zrobić przeszczep mózgu. Jako, że nie było dawcy to wzięli zamrożony mózg Walta Disneya, po przeszczepie chłopak zaczyna widzieć postacie z kreskówek...
Cześć tak jak w tytule, znam tylko zarys fabuły...
Film zaczyna się tak... młoda para spędza wakacje na wyspie, akcja odbywa się na plaży, a dokładnie w wodzie, główny bohater nagrywając wszystko telefonem oświadcza się, pierścionek zostaje przyjęty. Chłopak wychodzi z wody po drinki i wtedy dochodzi do ataku...
Czesc. Szukam filmu ktorego akcja odbywa sie w wielkiej brytanii. Na poczatku kilku cpunow napade na mloda kobiete ktora przewozi pieniadze ze sklepu, zatrzymuja auto i wychodza do niej w maskach królików . Przypadkowy starszy pan zatrzymuje swoje auto , wysiada i probuje pomoc kobiecie , gdy trafia palka jednego z...
Jak w temacie. Film, który oglądam pewnie ze 20 lat temu. Fabuła miała coś wspólnego z azjatycką (japońską Yakuzą?) mafią. Jedynie pamiętam 2 sceny jak główny zły bohater mieczem lub kataną rozcina od tyłu bluzkę jakiejś kobiety po czym obcina jej głowę, bo ta go zawiodła czy coś odwaliła. Druga scena, gdy przy stole...
więcej