Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,

Czy macie też problem z wystawieniem oceny na filmwebie? Nie chce mi zaczytać mojej oceny, jakby ciągle ją ładowało.

Dobry wieczór, jestem świeżo po La La Land. W filmie zawarto kilka scen ze starych musicali. Mam problem z jednym tytułem: klasyk, zaczyna się jak młody, z marzeniami chłopak odbija się od drzwi agentów, ma na nosie grube okulary, kapelusz. Po każdym pukniėciu, gdy drzwi otwiera agent, ten stepuje i tańczy oraz śpiewa,...

więcej

Witam,

Szukam filmu z lat 70tych lub 80tych ktory ogladalem w 2002 roku. Mianowicie nie wirle panietam poza tym ze znaleziono w mieszkaniu portret przerazonej kobiety ktora byla podobno chora psychicznie. Wygladala na portrecie jakby ducha zobaczyla. Na koniec cos bylo ze jakas kobieta ktora ja znala tlumaczyla ze...

więcej

Stara rzecz. Chyba jeszcze lata 90-te XX w. (a może nawet wcześniej). Kryminał, o ile mnie pamięć nie myli Nowy Jork. Zabójstwo w parku, w nocy. Świadkiem jest młoda, atrakcyjna kobieta z tym, że... głuchoniema. Bardzo charakterystyczna jest pierwsza rozmowa z nią policjanta, który traktuje ją jak niedorozwiniętą na co...

więcej

szukam filmu, który oglądałem jakieś 13 lat temu na jakimś programie tvp/polsat/tvn, nie widziałem go od początku w momencie w którym go włączyłem mężczyzna wraca do domu(prawdopodobnie z długiej wyprawy) i widzi żonę/ dziewczynę z facetem którego prawdopodobnie wcześniej zgodził się "przechować" w domu. W wyniku...

Witam szukam filmu

Gdzie 3 chłopaków wynajmują prostytutkę. ,która ich ratuje w podziemny garażu potme ich odwozi do domu tam jej sie psuje auto gdyż w połowie filmu wychodzi ,ze w baku są schowane pieniądze. Prostytutka poznaje ojca jednego chłopaka i na sma koniec wraca do niego zakochują się

Cześć. Szukam tytułu filmu, napewno kostiumowy - historyczny. Ciotka zabiera swoją bodajże siostrzenice z wioski, wprowadza ją do towarzystwa, charakterystycznym elementem są wyjątkowe czarne perły, które nosi dziewczyna. Później się okazuje, że chłopak który się w niej zakochał to jej brat, bo tak naprawde jest ona...

więcej

Pamięta ktoś tytuł komedii,pracownik wypożyczalni video tworzy wizję własnego filmu,podboju Hollywood etc?
Dzięki

Kiedyś dawno temu oglądałam film cos w stylu "Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia". Pamiętam tylko że jeden facet pokazywał dziewczynie wartośc ludzkiego życia i że ludzie nie są tacy źli.. Ktoś coś? :P

Kiedyś oglądałam film gdzie któraś z bohaterek miała matke, zakazoną jakimś wirusem albo czymś. Ta córka zamknęła tą matkę gdzieś bo ona bardzo cierpiała, szalała i wrzeszczała ale któregoś dnia wrzaski ucichły I córka poszła do matki. W pomieszcenou było pełno krwi bo okazało się ze matka wydlubala sobie oczy bo...