Pamiętacie może film o uczniu podstawówki, który szantażując innnych zaczyna rządzić klasą, zakłada policję/sąd szkolny, każe kolegom rozbierać się do zdjęć, a potem więzi nauczyciela i podrzuca mu te zdjęcia, w wyniku czego (plus dręczenia, hyba postawienia przed sądem dzieci itd.) nauczyciel popełnia samobójstwo?...
Znacie jakieś programy o filmach na YouTube?
Widziałem już Honest Trailers, How It Should Have Ended i Film Theory :D
Witam, szukam tytułu kreskówki, chodzi o konkretny odcinek. Oglądałam to dawno temu i z tego co pamiętam to głównym bohaterem tego odcinka był pies, który grał w szachy lub warcaby. Brał udział w turniejach szachowych i wygrywał. Dostał się do ostatniego etapu i jego konkurentem miał być chłopiec jeżdżący na wózku...
Dziewczynka wyrusza szukać swojej młodszej (siostra może mieć max 6 lat) siostry (bo chyba jej nie upilnowała). Jest w jakimś królestwie i królowej chyba podoba jej się ta siostra. Prawowita królowa jest więziona i chyba później okazuje się, że to rodzina. Królestwo jest żywe (chyba). W sensie ruszają się tam różne...
Witam generalnie poszukuje filmu ktory oglądałem bardzo dawno mianowicie jedyne co pamiętam z niego to mężczyznę który cały czas ciągnął za sobą butle tlenową i miał odprowadzona od tej butli rurki do nosa. Jak by komuś się to skojarzyło i by pomógł był bym bardzo wdzieczny. Z góry dziękuje.
Pomóżcie. szukam tytułu komedii włoskiej bodajże z lat 70-80, chcciaż równie dobrze mogło być z początków lat 90tych .
Fabuła: 4 aktorów, jedna para ona ładna, on przystojniak a druga para on brzydki i ona brzydka . Pokazane są sceny od kamienia łupanego poprzez czasy Jezusa itd. aż do przyszłości. W każdej scenie...
Szukam ciekawych filmów podróżniczych opartych na interesujących faktach, ale w którym wplatane są różne anegdoty, chciałbym się z nich czegoś dowiedzieć lecz nie zanudzić
Film w którym był ziomek i grał w karty z innymi ziomkami w zamku podczas burzy. Ci zorientowali się , że oszukuje i zastraszali go broniom a on się cofną i piorun go walną po czym stał się duchem. Później przyjechał jakiś ziomek i znalazł tego ducha i ten duch chciał go nastraszyć ale mu nie wyszło ;( .A potem...