Cześć! Szukam pewnego filmu, pamiętam niewiele ale może ktoś będzie wiedział. Przewijał się tam wątek dwóch znajomych/przyjaciół, którzy mieli się ku sobie. Ich znajomość była osią całego filmu. On przez długi czas zastanawiał się nad sensem tego związku, bił się z myślami jak powinien postąpić. Być może chodziło o...
http://www.filmweb.pl/film/611-2009-502192
Nie mogę znaleźć żadnej wzmianki w internetach na ten temat, jeżeli dzieło to nie istnieje to zgłaszam do usunięcia.
Hej, chciałabym pooglądać Mission: Impossible - Rogue Nation, więc mam pytanie. Czy trzeba znać poprzednie części aby bez problemu zobaczyć tą?
Do upadającego zakładu przychodzi mężczyzna i zleca nietypowe zlecenie, przewiezienie trumny z punktu A do punktu B.
Zna ktos ten film? Opowiadała mi go nauczycielka ale zapomniałem spytać się o tytuł.
Hej, nie tak dawno, ale też nie tak niedawno widziałem zwiastun filmu i nie pamiętam tytułu. To film na pewno nie stary, może być gdzieś 2015-2017. Była tam jakaś dziewczyna, miała na sobie szarą bluzę i kaptur założony, miała brązowe długie włosy. Robili na niej chyba jakieś eksperymenty. Była gdzieś zamknięta, tak...
więcej
Poszukuję tytułu filmu, opowiadającego o człowieku, który został porwany i
zrobiono z niego niewolnika. Akcja dzieje się w USA, najpierw na północy, gdzie
główny bohater spotyka podróżujących po kraju muzyków (porywaczy), następnie na południu
na farmie, gdzie został przez nich przewieziony i zmuszony do pracy. Po...
Witam , oglądałem kiedyś film o grupie chyba 5 przyjaciół, którzy jechali domu nad jezioro przy lesie. Wcześniej na stacji benzynowej chyba jakiś dzieciak ugryzł kogoś. Ogólnie to wszyscy zginęli przez jakieś zakażenie chyba, nie mogli wrócić, ponieważ samochód był w krwi. Pomoże ktoś z tytułem tego filmu, z góry...
Witam, szukam krótkiego filmu animowanego, zapewne skandynawskiego który opowiada historię o trollu i 3 siostrach. Siostry były kolejno porywane, zamieniane w kamień i wtrącane przez trolla do piwnicy. Ostatnia z sióśtr podstepem uwolniła pozostale i sama zdolala uciec. Końcowa scena ukazuje trolla zmienionego w skałę....
więcejSzukam filmu o amerykaninie ktory przyjechał do sluzyby wojskowej nie wiem chyba do iraku . i stając na dachu z kolegami którzy obstawiali zakłady kotry mieszkaniec się pobrudzi jedzeniem zauważył że ktoś ich kręci kamerą Ale to nie była żadna telewizja i odkrył ze planują atak na ich bazę Ale nikt mu nie wierzył i po...
więcej