Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Prosiłbym o ciekawe tytuły z wyżej wymienionej tematyki. Interesują mnie thrillery oraz horrory, w żadnym wypadku komedie ;) Widziałem już sporo filmów tego typu, ale może uda się zdobyć nowy tytuł, choćby jeden :)

Witam wszystkich,
Szukam pewnego starego dosyć filmu s-f. Akcja chyba rozgrywała się na postapokaliptycznej Ziemi albo innej planecie. Kojarzę pustynię. A najbardziej co mi się wryło w pamięć to dzieci, które wabiły ludzi, po czym okazywało się, że są robotami i tych ludzi zabijały. Tyle pamiętam. Rzucajcie proszę...

Film którego poszukuje to Samobójcza misja (1968) jak by ktoś wiedział skąd go pobrać albo gdzie obejrzeć był bym wdzięczny.

Prosiłbym o tytuły polskich filmów, których tematyką jest narkomania.

Poszukuje filmu z którego pamiętam tylko jedna scenę w której prawdopodobnie mała dziewczynka jest zamknięta w beczce, ma ze sobą maskotkę i znajduje się też tam bomba tykająca, nie jestem pewien lecz chyba dryfuje w beczce na wodzie. Bardzo proszę o pomoc!

film z tego co pamiętam był o policjancie który zażywał sterydy ćwiczył w drewnianym domu
chyba z bala ten dom był i po jakim czasie był agresywny . w żonę rzucił pudełkiem z
pigułkami czy sterydami czy jakoś tak rodzina go opuściła w końcu . filmu zakończył się że
2 policjantów ucieka a jeden nie żyje mam...

Krótkometrażowy horror opowiadał historię mężczyzny który porwał dziewczynę ,jadącego wzdłuż pół na których piętrzyły się linie wysokiego napięcia. Może akcja działa się w Ameryce a może w Australii. No więć facet zatrzymał się czarnym samochodem na polu pod liniami wysokiego napięcia. Wyjął z samochodu torbę ze...

Mówi o tym filmie Bagiński w 26:10 tego filmiku https://www.youtube.com/watch?v=1FsHxlF0Hic

Jestem ciekawy co to za film.

Witam. Szukam tytułu filmu, w którym zielone małe gnomy rozwalają miasto - komedia. Z góry dziękuję.

Jest to najprawdopodobniej film amerykański oraz komedia. Opowiada o dwóch rywalizujących ze sobą drużynach, obozach, biwakach. Jeden jest bardzo "luksusowy" a drugi ubogi. Wszystko zaczyna się od chęci autora ubogiego biwaku do jego założenia gdyż ma marzenie wygrac konkurs drużynowy. Jego syn chce być jak jego...