Witam ,poszukuję tytuł filmu w którym
pewien chłopak rzekomo popełnia samobójstwo przez bandę studentów ,którzy z niego się naśmiewali
Ta banda studentów zostaje zaproszona do pewnego domu (gdzie ten chłopak niby popełnił samobójstwo) przez brata lub kuzyna tego samobójcy ,który jest wojskowym
i wtedy on gra z...
Witam poszukuje już od dawna tytułu filmu może tu mi ktoś pomoże.... Chłopak pracował w jakieś jadlodajni widział czarne zjawy które sprowadzaly śmierć.. Widział też zmarłych... Środka nie bardzo pamiętam.. Była też dziewczyna z którą później był pracowała w lodziarni w supermarkecie.. Była tam szczelanina ona...
Nie za wiele z niej pamiętam. Była o myszach, których dom został zniszczony przez buldożer. Cała rodzinka potem znalazła schronienie w jakimś domu. Ogólnie film w świątecznej scenerii. Była jakaś choinka, na której działo się sporo akcji. Więcej nie pamiętam - bajkę widziałem dawno temu będąc dzieckiem.
Bardzo proszę o podpowiedz i znalezienie filmu. Możliwa produkcja chyba niemiecka lub duńska lub szwedzka..
film opowiada o rodzinie, w życiu której powiada się pewny nieznajomy który odmienia zupełnie och życie. Rodzina szuka ogrodnika, po wystawieniu ogłoszenia pojawia się kilku chętnych kandydatów lecz każdy z...
Nie bardzo pamiętam go ale film jest mniej więcej taki:
Ogólnie film jest w kolorach szarości (nie jest czarno-biały). Opowiada historię jakiegoś urzędnika jakiejś tam firmy. W pewnym momencie coś odkrywa że coś jest w szamponie do włosów - to coś to mikro anteny, które za pomocą szamponu wchodzą do głowy. Każdy kto...
Czy mógłby mi ktoś pomoc przypomnieć sobie nazwę starego serialu który kilka late temu leciał na stacji telewizyjnej typu Disney XD lub Cartoon Network. Pamiętam tylko ze była tam taka pani co coś robiła z kosmitami łapała ich czy coś. miała jeszcze w domu jakiś komputer w szafie który nazywał się Pan (jakiś tam). Nie...
więcejCzy mógłby mi ktoś pomoc przypomnieć sobie nazwę starego serialu ktory kilka late temu leciał na stacji telewizyjnej typu Disney XD
Witam. Oglądałem jakiś czas temu film, ale tytuł wyleciał mi z głowy. Fabuła opiera się na tym, że grupa ludzi (możni i władczy) co jakiś czas (tak mi sie wydaje) porywają przypadkową osobę i doprowadzają ja do skrajnego wycieńczenia w celu doprowadzenia tej osoby na granicę życia i śmierci (żeby ta osoba chyba...
Witam wszystkich szukam filmu ... ale no właśnie prawie nic o nim nie pamiętam. Widziałam raz tylko zwiastun.. Robił wrażenie tajemniczego i baśniowego. Jakaś postać szła za nitką? światełkiem gdzieś korytarzami... Film na pewno był taki trochę ''magiczny''. Może ktoś oglądał? Wiem, że to niewiele informacji, tyle co...
więcej